Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to moc zlé, ale jenom na Ukrajině asi platí,že 500 lidí se vleze do jednoho autobusu.

0 2
možnosti
VS

Zajímavé. Možná se mýlím, ale nezdá se mi, že by z textu vyplývalo něco o obsaditelnosti autobusů na Ukrajině. Ale možná jen nevidím, co Vy vidět chcete.

2 0
možnosti
MK

Ještě, že jsou všichni z těch osmi milionů rusů doma a modlí se za celistvost Ukrajiny. Všichni ti zlí ze zásady jezdí z Ruska;-)

1 0
možnosti
MN

... staci se podivat na youtube na udalosti na Majdanu - a neni treba cokoli vysvetlovat - ale autor by nejspis i z toho udelal pravy opak... ti hodni jsou proste v Kyjeve  a ti budou rozhodovat co lidi na Ukrajine budou chtit a co ne .. asi jako potvrzeni te lasky k vlasti si misto hospodarske pomoci pan "premier" prijel do USA pro zbrane!

2 5
možnosti
PH

P87a93v72e32l 77H75e85k

14. 3. 2014 16:56

Naopak, gauneři jsou na obou stranách, ale Vám cokoliv se snažit vysvětlit, je jako házet perly sviním.

4 0
možnosti
PH

P49e29t12r 34H76a19l37í43k

14. 3. 2014 16:24

zkuste treba tohle.

http://orgo-net.blogspot.cz/2014/03/ukrajina-situace-se-obraci-banderovci.html

Komu tedy lze verit?

Ja tedy chapu Rusaky, kdyz vidim, kdo je v te loutkove Ukrajinske vlade. Jak muzeme verejne podporovat nacisty a teroristy?

http://www.voltairenet.org/article182428.html

2 3
možnosti
Foto

Ve chvíli, kdy se začnete stavět na jednu stranu, odebral jste si možnost objektivního pohledu na problematiku.

A to už jste udělal.

2 2
možnosti
JF

Rusové stáli vždy za starou belu a neuměli se chovat civilizovaně ani sami k sobě, natož ke svým sousedům. Naivita našich obrozenců modlících se k dubisku na východě a navrhujících zavedení azbuky a pravoslaví u nás, je zdokumentována dostatečně a jak je vidět má své stoupence dodnes. Ani osmašedesátý je nevyléčil. Komu není rady, tomu není pomoci. Asi nečetli ani Havlíčka a ani Masaryka. Rus je stodukátní stodukát, a vždycky stodukát zůstane.

6 1
možnosti
JM

To civilizované chování - zvláště ve vašem pojetí tady v diskuzích - no to se vám fakt povedlo. Co tak začít u sebe? ;-D

2 2
možnosti
PK

P18a90v97e78l 10K78u84r29a43l

14. 3. 2014 15:49

Hm a možnost že lidi kteří jezdí pracovat z východu ukrajiny do ruska a zaměsnanci továren které tam exportují /a pro které asociace s EU znamená vysoká cla na jejich výrobu bez náhrady odbytu jinam/ skutečně nechtějí to co jim nyní vláda v Kyjevě nabízí vám na mysl nepřišla vůbec že?

vím to mám informace z východu a sposta lidí se tam asociace s EU děsí právě z těchto důvodů... tleskali Janukovičovi za to že jim vyjednával bezcelní zónu s ruskem. (něco nemožného při asociaci s EU).

fakt tam spousta lidí o vládu z Kyjeva nestojí minimálně ve stejné míře jako lidi ze západní ukrajiny nestáli o vládu Janukovičovu.

1 1
možnosti
AM

Co prosím? To jako ty bojůvky kvůli clu? Ti Ukrajinci jsou tak blbí!! Se nedivim, že jim to rusi musejí vysvětlit!! To nám v česku nikdo nic vysvětlovat nemusí, my si to vysvětlíme sami.

Takže Váš scénář? Tři nástupnické útvary, jak před měsícem uvažovali v jednom ze scénářů v Respektu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2432x
Autor se zajímá o historii a současnou společenskou a politickou situaci v zemích Evropy.



Na mé texty ani na jejich části si nevyhrazuji práva. Jakýkoliv text nebo jeho část může být citován nebo jinak použit. Žádná osoba ani organizace nemají právo omezovat svobodné a bezplatné šíření textů z tohoto blogu.