Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to moc zlé, ale jenom na Ukrajině asi platí,že 500 lidí se vleze do jednoho autobusu.

0 2
možnosti
VS

Zajímavé. Možná se mýlím, ale nezdá se mi, že by z textu vyplývalo něco o obsaditelnosti autobusů na Ukrajině. Ale možná jen nevidím, co Vy vidět chcete.

2 0
možnosti
MK

Ještě, že jsou všichni z těch osmi milionů rusů doma a modlí se za celistvost Ukrajiny. Všichni ti zlí ze zásady jezdí z Ruska;-)

1 0
možnosti
MN

... staci se podivat na youtube na udalosti na Majdanu - a neni treba cokoli vysvetlovat - ale autor by nejspis i z toho udelal pravy opak... ti hodni jsou proste v Kyjeve  a ti budou rozhodovat co lidi na Ukrajine budou chtit a co ne .. asi jako potvrzeni te lasky k vlasti si misto hospodarske pomoci pan "premier" prijel do USA pro zbrane!

2 5
možnosti
PH

P83a55v35e97l 22H12e55k

14. 3. 2014 16:56

Naopak, gauneři jsou na obou stranách, ale Vám cokoliv se snažit vysvětlit, je jako házet perly sviním.

4 0
možnosti
PH

P19e27t46r 86H57a57l91í82k

14. 3. 2014 16:24

zkuste treba tohle.

http://orgo-net.blogspot.cz/2014/03/ukrajina-situace-se-obraci-banderovci.html

Komu tedy lze verit?

Ja tedy chapu Rusaky, kdyz vidim, kdo je v te loutkove Ukrajinske vlade. Jak muzeme verejne podporovat nacisty a teroristy?

http://www.voltairenet.org/article182428.html

2 3
možnosti
Foto

Ve chvíli, kdy se začnete stavět na jednu stranu, odebral jste si možnost objektivního pohledu na problematiku.

A to už jste udělal.

2 2
možnosti
JF

Rusové stáli vždy za starou belu a neuměli se chovat civilizovaně ani sami k sobě, natož ke svým sousedům. Naivita našich obrozenců modlících se k dubisku na východě a navrhujících zavedení azbuky a pravoslaví u nás, je zdokumentována dostatečně a jak je vidět má své stoupence dodnes. Ani osmašedesátý je nevyléčil. Komu není rady, tomu není pomoci. Asi nečetli ani Havlíčka a ani Masaryka. Rus je stodukátní stodukát, a vždycky stodukát zůstane.

6 1
možnosti
JM

To civilizované chování - zvláště ve vašem pojetí tady v diskuzích - no to se vám fakt povedlo. Co tak začít u sebe? ;-D

2 2
možnosti
PK

P12a84v43e64l 21K72u84r79a47l

14. 3. 2014 15:49

Hm a možnost že lidi kteří jezdí pracovat z východu ukrajiny do ruska a zaměsnanci továren které tam exportují /a pro které asociace s EU znamená vysoká cla na jejich výrobu bez náhrady odbytu jinam/ skutečně nechtějí to co jim nyní vláda v Kyjevě nabízí vám na mysl nepřišla vůbec že?

vím to mám informace z východu a sposta lidí se tam asociace s EU děsí právě z těchto důvodů... tleskali Janukovičovi za to že jim vyjednával bezcelní zónu s ruskem. (něco nemožného při asociaci s EU).

fakt tam spousta lidí o vládu z Kyjeva nestojí minimálně ve stejné míře jako lidi ze západní ukrajiny nestáli o vládu Janukovičovu.

1 1
možnosti
AM

Co prosím? To jako ty bojůvky kvůli clu? Ti Ukrajinci jsou tak blbí!! Se nedivim, že jim to rusi musejí vysvětlit!! To nám v česku nikdo nic vysvětlovat nemusí, my si to vysvětlíme sami.

Takže Váš scénář? Tři nástupnické útvary, jak před měsícem uvažovali v jednom ze scénářů v Respektu?

0 0
možnosti