Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

26. 10. 2009 15:12
hmm

osobně pana Olšera nebudu postrádat,ať již psal o čemkoli, vždy z článku vykoukla židovská problematika. Byl to mist oslích můstků v tomto smyslu a v základě omílání jednoho a téhož, takže po té, co jsem se nachytala na téma a došla k výše uvedenému nepoučitelně několikrát, jsem ho přestala číst. To, že sem tam psal opravdu nesmysly by mi vcelku nevadilo, protože ne každý zná všechno a není sám. Takže osobně mi scházet nebude a za kvalitního ho nepovažuji.

0 0
možnosti
AR

Don don

26. 10. 2009 17:37
Re: hmm

souhlasR^

0 0
možnosti
N

Naihonn

26. 10. 2009 12:27
Moudře řečeno...

Ale tak nakonec od koho jiného čekat tak hezký psychologický rozbor. Faktem ale je, že ti blogeři, ať už je mínka o jejich významnosti jakákoli, na úkor zviditelnění se sami dobrovolně odhalují svoje chyby, které si sami třeba neuvědomují. A pokud na ně někdo pak v komentáři poukáže, tak jen ti opravdu rozumní jsou schopni sebereflexe. A pokud jde o tenhle případ odhalení a poukázání na něčí chyby, tak jsem za to rád. Je samozřejmě smutné, že většinou jde o chyby vykonstruované, ale naštěstí patřím k těm, kteří si chtějí udělat vlastní názor, ne tupě přitakávat, a proto u těch tupců, co o tohle zjednodušení stojí, by mě nějak taková neoprávněná kritika netížila, kdyby se týkala mé osoby. I když nevím, co se ohledně pana Olšera strhnulo, tak vím, že byl schopný napsat pořádné blogové paskvily, proto mě ani nepřekvapí, že by i klidně skončil. Jak známo, naprosto nejobtížněji se snáší oprávněná kritika. Té neoprávněné se totiž dá dost často prostě smát.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

26. 10. 2009 12:13
Paráda

Skláním se před tímto textem. R^

0 0
možnosti
S

stepulka

26. 10. 2009 11:46
Moc pěkný článek

Naprosto jste to vystihl!

A blogů pana Olšera je mi také líto, i když jsem s ním vždy nesouhlasila, ráda jsem ho četla.

0 0
možnosti
C

coj@nato

26. 10. 2009 11:34
To je pro mě novinka

Nevím, že by Olšer na blogu skončil. Nu což, někteří přicházejí, jiní odcházejí. I když projevoval občas dosti rozporuplné názory nebo závěry, četl jsem ho se zájmem.

0 0
možnosti
RP

radim36

26. 10. 2009 11:01
Na profesionálního novináře byly jeho příspěvky nekvalitní.

Mně připadalo, že pan Olšer zveřejňoval tady v blogu většinou jen podřadné články, články, které napsal jak novinář a které mu nikde jinde nevzali, tedy vlastně takovou novinářskou makulaturu. Jeho články mně připadaly dost takové ploché, jako by vůbec nikde nejezdil a všechny informace čerpal někde v křesle doma z internetu, nic osobního k nim nepřidával a navíc občas je měl  bez detailních znalostí skutečné reality.  Například ve svém článku o ostravských ropných lagunách, je to tuším nějak půl roku, napsal docela nesmysly.

0 0
možnosti