Babiš,Prymula,Hamáček rozdělili národ na dva tábory!

Babiš,Prymula,Hamáček rozdělili národ na dva tábory! Kvůli nařízení nic nesmíme.Jední to vítají,druzí to odmítají! Jako za socialismu,kdy nám říkali co smíme a co ne

COVID je nebo není?

Podle některých ano,podle některých ne.Babiš a spol.,rozdělili republiku na dva tábory.Jeden tábor je ten,co Babišovi věří a druhý tábor je ten,který mu nevěří.Vláda dělá nesmyslná opatření.Zakážou prodej v neděli,tím pádem bude nejvíc lidí v obchodě a v OC v sobotu.

Zákaz nočního vycházení: Nesmysl.Copak se o půl noci,kdy jsou zavřené restaurace a hospody,obchodní centra sejde na jednom místě 100 lidí? To asi těžko.

Někdy mi připadá,že tohle je od pana Andreje Babiše /mimochodem stále vedený ve svazcích STB,pod krycím názvem "BUREŠ"/ pouze zastírací manévr,aby se jaksi zapomělo na vyštřování čapího hnízda.Kdo si myslí,že Andrej Babiš je fér člověk a je nevinný,tak tady máte odkaz na jeho kompletní spis ze svazku STB: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kompletni-spis-spolupracovnika-stb-andreje-babise/r~i:gallery:31547/r~i:photo:571929/ 

Andrej Babiš vedený jako Agent "Bureš".Předtím byl veden jako Důvěrník "Bureš".

Takže v podstatě se volí komunista a estebák,které jsme odsud vyháněli v roce 1989,ale jeden tu je a vládne stejně tvrdě,jako KSČ.Předpokládám,že Ti co ho volí,mají čisté svědomí a vzpomenou si,jak se cinkalo v roce 1989 klíčema po celé republice.Když se tak na to dívám,tak zbytečně.

Autor: Petr Ernest | středa 28.10.2020 20:54 | karma článku: 14,67 | přečteno: 408x