Andrej Babiš ministrem spravedlnosti!

Premiér Babiš řekl, že požádá Miloše Zemana, aby dočasně pověřil řízením ministerstva spravedlnosti jeho samotného.Táťana Malá /ANO/ totiž rezignovala na post ministryně spravedlnosti po 13-ti dnech.

Tak a je to tady!

Ministryně Táťana Mala z hnutí ANO,rezignovala na post ministryně spravedlnosti.Na tom by nebylo nic zvláštního.Zvláštní je,že trestně stíhaný Andrej Babiš by tento post chtěl převzít.Osobně si myslím,že tohle je Babišův stát a ne Česká republika.K tomu se nedá říct nic jiného,že i sám pan prezident Miloš Zeman má z estebáka neuvěřitelný strach.

Nevím,ale když po roce 1989 každý s politiků hlásal,jak se nebudeme mít krásně,tak jsem si představoval,že to bude stylem,že když si člověk o něco řekne,tak to dostane.Mám teď na mysli to,že učitelé si řeknou o zvýšení platů vláda řekne nemáme,to samé u policistů,zdravotního personálu,hasičů atd.Vláda řekne nejsou peníze,ale platy si sama schválí.

Pan Babiš je tak troufalý,že si řekne o post na ministra spravedlnosti,kde by mohl ovlivnit své vyšetřování.Andrej Babiš je podle mého názoru škůdcem této země -řekl bych novodobý Hitler- ale Český lid je na něj krátký a jak vidím,tak i hlava státu,která ho v některých věcech podporuje.

Myslím si ale,že se schyluje k ještě větším demonstracím po celé republice než které byly nedávno.Pan prezident by měl zvážit,zda stačí na svoji funkci prezidenta a zda má dobré rozpoznávací schopnosti,když Babišovi podepisuje pomalu i prázdné papíry.

Pokud pan prezident ministerstvo Babišovi přiklepne,může se stát,že trestní stíhání estebáka nabude nových rozměrů a vyšetřovací spis se náhodou ztratí.Prostě žijeme v Kocourkově nebo Babišově?Vyberte si.

Autor: Petr Ernest | pondělí 9.7.2018 21:05 | karma článku: 28,48 | přečteno: 748x