LK

Odkdy si soukromá média platíme z našich daní? A proč V těch "veřejnoprávních" vystřídal seriózní novinařinu stranický aktivismus?

LP

Problem lidicek typu pana autora je ten, ze oni vidi jen jednostranne a tak jsou schopni psat moudra typu, ze kdo seje vitr, ten sklizi bouri a podobne. Z nejakeho zvlastniho duvodu uz nevidi to seti vetru od tech, kterym dotycny fandi a tleska. Asi proto, ze to povazuje za spravnou vec v boji dobra proti zlu...

PC

Řekl bych, že novináři a všichni, kteří takto blábolí, vlastně nevidí vůbec nic - jen slepě papouškují cizí "moudra", která se právě hodí.

Typický český novinář a publicista, jenž netuší, co se děje, který nerozumí o čem píše, ale něco napsat musí. A tak opíše to, co píší ostatní jemu podobní. Jo, pane novináři apublicisto, takový Lipšic, to je vskutku neposkvrněný anděl, stejně jako slovenská veřejnoprávní média a média typu Deník-N. Samá evropská "hodnota", že pane autore.

Foto

U Hamasu média nezapomínají dodatek - kterého hodně zemí zařadila mezi teroristické organizace. U atentátníka se zase zdůrazňuje přílepek - osamělý. Proč asi?