Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nerovnost pohlaví v Čechách

Česká podoba feminismu už dávno nepomáhá ženám, ale vlastní kapse těch, kteří ho hlásají. Spolkům, které dělají z každého poctivého chlapa domácího násilníka a přispívají k rozbíjení rodin, aby si tak uměle vytvářely klientelu, jsou každoročně z našich peněz vypláceny stovky miliónů. Zdroj. Často na vypracovávání nesmyslných studií. Seriózní studie o střídavé péči ani specializovaná literatura k tomuto tematu však neexistuje. Můžeme snadno uhodnout proč. .

Není bez zajímavosti, že jen zlomeček obvinění mužů z týrání, domácího násilí či zneužívání se skutečně prokáže a dostane před soud. Zdroj. Přitom je dnes snadné obstarat či zapůjčit si miniaturní záznamové zařízení a takový případ zdokumentovat, pokud k němu skutečně dochází. Týraní muži, jako by neexistovali. Přitom je dávno prokázaným faktem, že se domácího násilí dopouštějí stejně muži, jako ženy. Zdroj. Týrání má mnoho podob a zdaleka se nejedná jen o fyzické násilí. Fyzicky slabší manželka tedy není automaticky obětí, ale velmi často agresorem.


Není bez zajímavosti, že jen zlomeček obvinění můžů z týrání, domácího násilí či zneužívání se skutečně prokáže a dostane před soud. Zdroj. Přitom je dnes snadné obstarat či zapůjčit si miniaturní záznamové zařízení a takový případ zdokumentovat, pokud k němu skutečně dochází. Týraní muži, jako by neexistovali. Přitom je dávno prokázaným faktem, že se domácího násilí dopouštějí stejně muži, jako ženy. Zdroj. Týrání má mnoho podob a zdaleka se nejedná jen o fyzické násilí. Fyzicky slabší manželka tedy není automaticky obětí, ale velmi často agresorem.
Přesto v České republice stěží najdete organizaci která pomáhá týraným lidem bez rozdílu pohlaví. Zdroj ROSA: "My fungujeme jen pro ženy". Neexistují ani azylové domy pro rodiče s dětmi. Všechny jsou pouze pro ženy. Do azylového domu nepustí ani otce, jehož rodičovská práva a nebyla nikterak omezena, a který chce pouze navštívit své dítě.
V drtivé většině případů nejde o zastavení páchání trestného činu, ani pohnání pachatele před soud, ale o učelový krok žen v boji o děti. K tomu, aby byly děti unesené matkami z jejich domovů od milujících otců soudně svěřeny matkám, stačí pouhé nepodložené obvinění z týrání. Azylové domy a psycholožky soukromých krizových center pak zajišťují izolaci dětí od otců a jejich postupné odcizení. Zdroj soudce Sváček: "Advokáti navádějí rozvádějící se matky, aby křivě obviňovaly otce ze zneužívání dětí". To však není celá pravda. Na této činnosti se podílí státní úředníci, považují takové chování za standard. Názorným příkladem je případ ukradené holčičky z Brna - Vinohrad.
Jsem první, který pomůže týrané ženě, nabídne jí pomoc a zastání. Feminismus však již ve svojí dnešní české podobě dávno ženám a dívkám nepomáhá. Ne každé ženě emancipace ve smyslu hlásaném feministkami vyhovuje. Mnoho žen chce nechat obživu rodiny na muži, samo chce pak zůstat doma, starat se o domácnost a děti. Naši prarodiče se nerozváděli, babička se starala o domácnost a děti, společně o zahradu, dědeček chodil do práce a dělal těžší práce. Byl hlavou rodiny a rozhodoval. Přesto prožili v lásce dlouhý a spokojený život. Rozdělení rolí muže a ženy je přirozené. Dnešní feminismus ženy vykořeňuje, vytrhává je z role, kterou mnoho z nich cítí, jako přirozenou. Vyzvedává podnikatelky, z žen, které vydělávají hodně peněz dělá ikony. Feministky usilují o rovné příležitosti s muži, příležitost vychovávat děti jim ale dát nechtějí. Usilují o stejná místa v rozhodovacích funkcích, nikde jsem však nezaznamnal, že by chtěli stejné zastoupení můžů na pozicích opatrovnických soudců a sociálních pracovnic, které jsou obsazeny drtivě obsazeny ženami.
Feminismus se chlubí úspěchy, ale počet nespokojených žen ve společnosti přibývá. Samoživitelky bez prostředků a práce, bezdětné třicátnice - karieristky. S nadsázkou se dá říct, že slovo singles je jen synonymem zoufalky na antidepresivách. Současný feminismus ze odcizil svému původnímu cíli, kterým již není spravedlivá rovnoprávnost pohlaví, ale získání vlivu. Je to obrovský kšeft tolerovaný a podporovaný státem, je to agresivní styl, propaganda a manipulace. Pomoc ženám v tomto případě vede paradoxně pouze přes posílení práv otců a obnovu klasické rodiny, neboť život ženy je neoddělitelně spojen s životem muže.
Pumpování dalších peněz do ženských projektů by mělo být podmíněno jejich změnou na projekty sloužící oběma pohlavím. Krizová centra, právní poradny, linky pomoci, azylové domy a další, musí být zpřístupněny i pro muže. Není možné, aby jakákoliv rovnost hlásající organizace dotovaná z pěněz daňových poplatníků, mužů i žen, sloužila pouze ženám a mužům pomoc odmítala. Je to sexistické, diskriminační, nelogické, nespravedlivé, je to proti přírodě, morálce, křesťanským i demokratickým principům. Mám rád ženy, miluji je a vážím si jich. Budu jim všemi silami pomáhat. Pouze však takovým, které nezapomínají na svoje ženství, nevyvyšují se nad muže a respektují jeho rovnocennou roli v rodině a při výchově dítěte.

Přesto v České republice stěží najdete organizaci která pomáhá týraným lidem bez rozdílu pohlaví. ROSA: "My fungujeme jen pro ženy". Zdroj. Neexistují ani azylové domy pro rodiče s dětmi. Všechny jsou pouze pro ženy. Do azylového domu nepustí ani otce, jehož rodičovská práva a nebyla nikterak omezena, a který chce pouze navštívit své dítě.

V drtivé většině případů nejde o zastavení páchání trestného činu, ani pohnání pachatele před soud, ale o učelový krok žen v boji o děti. K tomu, aby byly děti unesené matkami z jejich domovů od milujících otců soudně svěřeny matkám, stačí pouhé nepodložené obvinění z týrání. Azylové domy a psycholožky soukromých krizových center pak zajišťují izolaci dětí od otců a jejich postupné odcizení. Soudce Sváček: "Advokáti navádějí rozvádějící se matky, aby křivě obviňovaly otce ze zneužívání dětí". Zdroj. To však není celá pravda. Na této činnosti se podílí státní úředníci, považují takové chování za standard. Názorným příkladem je případ ukradené holčičky z Brna - Vinohrad. Zdroj ČT a připravovaný pořad Soukromá dramata TV Prima

Mnoho žen chce nechat obživu rodiny na muži, chce pak zůstat doma, starat se o domácnost a děti. Dnešní feminismus ženy vykořeňuje, vytrhává je z role, kterou mnoho z nich cítí, jako přirozenou a nutí jim roli úspěšné manažerky, kterou vyzdvihuje. Z žen, které vydělávají hodně peněz dělá ikony. Feministky usilují o rovné příležitosti s muži, příležitost vychovávat děti jim ale dát nechtějí. Usilují o stejná místa v rozhodovacích funkcích, nikde jsem však nezaznamnal, že by chtěly stejné zastoupení mužů na pozicích opatrovnických soudců a sociálních pracovnic, které jsou drtivě obsazeny ženami. Ovládnutí opatrovnictví je cesta k získání výhody vlastnictví dítěte a umožňuje ženám zneužít ho k nátlaku na muže s cílem získání dalších ekonomických výhod. Současný feminismus se odcizil svému původnímu cíli, kterým již není spravedlivá rovnoprávnost pohlaví, ale získání vlivu. Je to obrovský kšeft tolerovaný a podporovaný státem, je to agresivní styl, propaganda a manipulace, která v důsledku právě samotné ženy poškozuje.

Feminismus se chlubí úspěchy, ale počet nespokojených žen ve společnosti přibývá. Samoživitelky bez prostředků a práce, bezdětné třicátnice - karieristky. S nadsázkou se dá říct, že slovo singles je jen synonymem zoufalky na antidepresivách. Pomoc ženám v tomto případě vede paradoxně pouze přes posílení práv otců a obnovu klasické rodiny, neboť život ženy je neoddělitelně spojen s životem muže.

Pumpování dalších peněz do ženských projektů by mělo být podmíněno jejich změnou na projekty sloužící oběma pohlavím. Krizová centra, právní poradny, linky pomoci, azylové domy a další, musí být zpřístupněny i pro muže. Není možné, aby jakákoliv rovnost hlásající organizace dotovaná z pěněz daňových poplatníků, mužů i žen, sloužila pouze ženám a mužům pomoc odmítala. Je to sexistické, diskriminační, nelogické, nespravedlivé, je to proti přírodě, morálce, křesťanským i demokratickým principům.

Mám rád ženy, miluji je a vážím si jich. Budu jim všemi silami pomáhat. Pouze však takovým, které nezapomínají na svoje ženství, nevyvyšují se nad muže a respektují jeho rovnocennou roli v rodině a při výchově dítěte.

______

P.S. Článek není namířen proti obětem týdání, ale proti těm, kteří týrání fingují a zneužívají ochotu společnosti pomoci k vlastnímu prospěchu bez ohledu na zájem dětí.

http://obarodice.blog.cz/

Autor: Petr Cihlář | neděle 9.10.2011 15:28 | karma článku: 26,51 | přečteno: 2793x
  • Další články autora

Petr Cihlář

Herec Alec Baldwin nikoho nezastřelil

Novinové titulky na mne dnes celý den křičí, že oblíbený herec Alec Baldwin někoho zastřelil. Není to pravda.

22.10.2021 v 15:01 | Karma: 30,81 | Přečteno: 1691x | Diskuse| Média

Petr Cihlář

Harry a Meghan jinak

Myslím, že nejsem sám, kdo si to myslí, ale zatím jsem neviděl nikoho, kdo by to napsal. Možná mi to také smažou.

9.3.2021 v 8:32 | Karma: 37,20 | Přečteno: 1833x | Diskuse| Společnost

Petr Cihlář

Běžte s genderem někam

Feministky, běžte už s tím genderem někam. Jsem chlap a mám rád ženský. Budu jim koukat na zadek, dělat decentní narážky, aby věděly, že mám zájem nebo prostě jen proto, aby je to potěšilo.

9.3.2020 v 10:35 | Karma: 44,26 | Přečteno: 2871x | Diskuse| Společnost

Petr Cihlář

Novinky ukradly Klausovi feminismus

Media ovlivňují veřejné mínění. Podívejme se, jak se s projevem exprezidenta Klause na sněmu Trikolory vypořádaly Novinky

28.9.2019 v 21:10 | Karma: 30,12 | Přečteno: 1165x | Diskuse| Politika

Petr Cihlář

Vážený pane Drahoši

Všechno znal, všechno uměl, na všechno si troufal. Skoro všichni ho podporovali a přimlouvali se za něho. Zdál se být ideálním kandidátem. Cestu měl zametenou. Než si to pokazil sám.

30.1.2018 v 7:59 | Karma: 41,28 | Přečteno: 2091x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Mexičtí narkos už nepašují peníze, platí si šmouly. Je to legální a bez rizika

5. května 2024

Premium Vsaďte se, že nevíte, jak mexičtí narkos pašují peníze z Ameriky. Jistě, viděli jste v seriálech na...

Nová vlna podvodů. Vyluxovaným účtem to nekončí, přeprodávají se osobní data

5. května 2024

Premium Kyberzločinu dlouhodobě přibývá, v Česku se s končící lhůtou pro daňová přiznání podvodníci...

Životní prostředí v Československu patřilo k nejhorším na světě, líčí vědec

5. května 2024

Premium V roce 1989 se stal vůbec prvním ministrem životního prostředí. Profesor Bedřich Moldan patří mezi...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:52

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...