Vše při starém a nové pohádky

Radek John zůstává i nadále předsedou Věcí Veřejných (VV). Zvolilo ho přes 1000 členů a voleb se údajně účastnilo ne 6000 registrovaných, ale jen 2500 členů VV. Pokud je to pravda budiž jim přáno a my se můžeme těšit na další lahůdky z kuchyně VV.

Na tiskové konferenci, kterou uspořádal staronový předseda VV Radek John nezapomněl znovu připomenout smysl existence VV, který je v boji proti korupčnímu prostředí v naší zemi. Tomuto sloganu už nevěří v této zemi vůbec nikdo až na pár fanatických členů VV. Když lidé vidí, jak se chovají ve vládě, kde jim jde pouze o ty funkce a nechají ze sebe dělat šašky, musí se ti co je volili velice stydět.

Staronový předseda začal také hovořit o tom, že VV jsou nová středová strana na naší politické scéně, která bude pojistkou pro ty nejchudší, mále živnostníky a podnikatele. Co na to říci? Zazvonil budík a VV si uvědomily, kde mohly být, kdyby se po volbách nechovali, tak jak se chovají. Ano toto byla cesta, po které se mohly VV vydat, hned po volbách a dnes by to asi bylo o něčem jiném.

Tato země potřebuje středovou stranu jako sůl. Stejně však jako Bursík s Kateřinou Jacque zničili za přispění dalších členů Stranu zelených, tak po stejné cestě, která vede do krematoria se vydává i strana VV. Lidé už prostě této straně nevěří. Důvěra se ztrácí lehce, ale nabývá velmi těžce. O tom už se přesvědčila spousta politiků, po kterých dnes není ani vidu ani slechu. VV se staly otloukánkem pro zbytek trojkoalice.  Proti tomu, aby nebyly pro smích koalici a celé zemi by měly VV něco dělat. Jinak nastane jejich naprostý konec.

 

Petr Benda

Autor: Petr Benda | pondělí 30.5.2011 7:00 | karma článku: 10,02 | přečteno: 888x
  • Další články autora

Petr Benda

Nepovažujte slušnost za slabost

18.6.2011 v 7:00 | Karma: 42,07

Petr Benda

Sbohem a šáteček

15.6.2011 v 7:00 | Karma: 11,78

Petr Benda

Extrémisté na postupu.

16.5.2011 v 7:00 | Karma: 8,40