Spisovatel Kubice v čele ministerstva vnitra.

Šok nebo úmysl? Tak by měla znít otázka proč je to právě Kubice, kdo obsadil tento silový post. Bárta kvůli bezpečnostní agentuře musí odstoupit z postu ministerstva dopravy a dalšího majitele menší, ale také detektivní agentury, povolává Nečas k řízení ministerstva vnitra. O tom, že u nás je možné všechno si cvrlikají vrabci na střechách po celém světě.

Kubice je to nejhorší co přišlo. Kdyby John si nezahrával s platy policistů, hasičů, záchranářů a dalších zaměstnanců ministerstva vnitra, mohl klidně zůstat. Po Johnovi nastoupila na post šéfa ministra vnitra figura daleko nebezpečnější pro nás všechny. Osoba, která je schopna všeho.

Pořád se hovoří o tom, že Kubice je elitní policista. Mnoho toho však jako tzv. elitní policajt nedokázal. Proslavil se však tím, že se stal spisovatelem. Tzv. Kubiceho zpráva o nebezpečném prorůstání ekonomiky do politiky se stala hitem sezóny proto, že měla jediný úkol, zdiskreditovat ČSSD před volbami. Po přečtení této zprávy bylo jasné, že je to slátanina v duchu jedna paní povídala, a  a která se  dotýká se všech stran.

Vydání této zprávy před volbami dostalo do čela Topolánka a s politikou Kubice evidentně nepřestal ani po odchodu z policie a založení vlastní detektivní agentury. Vždyť právě se stranou VV Kubice před volbami koketoval. V čele ministerstva vnitra se však usadil nebezpečný člověk, majitel detektivní agentury a “spisovatel”.  Což už je pouze ubohost pravicové koalice, která lidi považuje za naprosté hlupáky.

 

Petr Benda

Autor: Petr Benda | čtvrtek 12.5.2011 7:00 | karma článku: 19,26 | přečteno: 1407x
  • Další články autora

Petr Benda

Nepovažujte slušnost za slabost

18.6.2011 v 7:00 | Karma: 42,07

Petr Benda

Sbohem a šáteček

15.6.2011 v 7:00 | Karma: 11,78

Petr Benda

Vše při starém a nové pohádky

30.5.2011 v 7:00 | Karma: 10,02