Záhadné monolity a sumerské proroctví

Konec podivného roku 2020 přinesl další překvapení. V Utahu, Kalifornii, Nizozemsku, Rumunsku, Německu, Anglii a nově také v Polsku se objevují záhadné kovové monolity. Co jejich výskyt znamená?

Bude země stižena suchem a sežehnuta ohněm a národy celé prchati budou. Na ty, jež přežijí, zlá choroba seslána bude. A soused sousedovi, přítel příteli i otec synovi se vyhýbati budou. Ze strachu svých příbytků lidé držeti se budou. A přec vyjdou lidé do ulic a národy africké se severskými v zápolení upadnou. Lidé zavrhnou učence své a mnozí bláznovství se oddají. Pak mnohá znamení se ukážou, že Nový Věk již nablízku jest a příchod Světelné Bytosti očekáván má býti.

Text sumerského proroctví byl nalezen na místě chrámu zasvěceném bohyni Innaně ve městě Uruk. Text byl přeložen ve 30. letech minulého století do angličtiny, ale pak upadl do zapomnění. Do češtiny ho přeložil ve 70. letech krátce před svou smrtí Květoslav Minařík. Kvůli tehdejší perzekuci ho ukryl spolu s dalšími texty na svém pozemku. Světlo světla spatřil text znovu v 90. letech, ale Minaříkovi příbuzní bránili tomu, aby se povědomí o proroctví rozšířilo. Až po smrti Minaříkova synovce uniklo několik kopií na veřejnost.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Milan Petrák | sobota 12.12.2020 17:09 | karma článku: 19,88 | přečteno: 929x