Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Konspirace o výměně bezpečnostních vest za zářivější dle doporučení EU

Všichni si máme vyměnit své vesty u aut, protože dost nezáří. Nejprve jsem zanadávala, že mě to bude stát 60 Kč, pak mě ale napadlo, co když za tím stojí  sociální architekti nového evropského multikultičlověka? 

Deformovaná svou profesí bezpečnostního a požárního technika jsem zvyklá, že se v rámci evropských směrnic a norem ale i změn v naší legislativě často střídají stavební, požární i bezpečnostní předpisy, nad nimiž všichni stavitelé lomí rukama. Několikrát se změnil tvar a požadavek na svítivost fotoluminiscenčních tabulek. Stavební normy pro nové anebo rekolaudované budovy se rok od roku zpřísňují. Měla jsem to za normální proces. Stejně jako výstražnou vestu dle nové euronormy, jež měla být zářivější,  jako měly být už dávno kdysi zářivější nové fotoluminiscenční tabulky, jež mají svítit za tmy  světlem, jež načerpají z běžného dne, po určitý počet let.

Měla jsem to jako opatření, jež EU mínila dobře, aby byli lépe vidět řidiči na ulicích, jimž se stane nehoda. Mezi výstražnými vestami v EU dříve  plula řada asijských levných plagiátů, jež neměly za noci deklarovanou svítivost. V kamenných obchodech prodávané  už tuto deklarovanou svítivost dle euronormy měly, ale asi ne  takovou, jak si výzkumný ústav zaměřený na kontrolu svítivosti vest financovaný z dotací EU, představoval. A tak se automobilistům požadovaná reflexnost a svítivost vest povinně dle slov Dana Ťoka zvýšila.

Cyklisté a chodci, kteří  jsou více ohroženi, nežli automobilisté, jež z auta vylezou jen při havárii, mohou nosit reflexní prvky méně svítivé a na ně se regulace nevztahuje.  Připadlo mi to absurdní, ale což,  EU si asi více cení automobilistů, u nichž se předpokládá, že tím, že mají auto, jsou ve vyšším sociálním postavení, nežli chudších  cyklistů a chodců, kteří na auto nemají.

Automobilisté mají v klasifikaci EU vyšší cenu dle svítivosti vest. Takže když bude smeten nějaký cyklista v horší, méně svítivé vestě, nebude to dle směrnic EU pro svítivost reflexních prvků na ulici pro společnost taková ztráta, jako automobilista, jenž vyleze náhodou na neoznačenou vozovku při havárii. V každém případě je vlastníkem luxusního mercedesu anebo ojeté fabie, dopravního prostředku obvykle dražšího nežli je kolo anebo chůze pěšky. Cyklisté a pěší sabotují provokativně  náš slavný evropský automobilový průmysl a proto mi nová vyhláška ČR, dle níž mají svítit méně nežli v EU tolik cenění automobilisté, dávala smysl. 

Pak mi to ale začalo v hlavě více šrotovat a řekla jsem si, není za tím ale ještě něco víc? Za vším, co vymyslí v EU, je vždy něco víc. A jak tak všichni v ČR kolem mě hovoří o multikulturalistickém spiknutí nové levice, jež vítá nepřizpůsobivé invazivní migranty do EU, jež reprezentuje v Německu kancléřka Angela Merkel, šéfové všech stran zelených  a v UK šéf labouristů Jeremy Corbyn s jejich transparenty Refugees Welcome, začal ve mně hlodat červ pochybností.

Tito multilkulturalisté, novodobí sociální inženýři chtějí dle antimultikulturalistů zničit původní malebný kolorit vždy dobrácké, vždy tolerantní, vždy stupidní, vždy ovečkovsky poslušné Evropy, sestávající ze samých slušných milých tolerantních občánků.  Chtějí jej přegumovat, pozvat sem nepřizpůsobivé muslimské živly, jež pohrdají naší dle slov právničky Kláry Samková nadřazenou evropskou kulturou založenou na poctivých křesťanských základech, aby se stali architekty nové zcela jiné, zcela protiprávní a protilidské Evropy.

Evropští multikuturalisté hlásají inkluzi etnik a možnost dialogu mezi etniky, kulturami, rasami, vírami i nevírami. Fenomém globalizace je dle nich jednou pro vždy daný a nezadržitelný.  Inkluze ale nemůže dle právničky Kláry Samkové  fungovat, protože nefungovala u Eskymáků ani australských aboridžínců, a vždy bude fungovat jen na úrovni paralelních světů v říši fikce. 

Dle antimultikuturalistů  si nelze snadno  vypěstovat, jak by si to bláhově multikulturalisté představovali, nového člověka, jenž by byl  muslimem hlasujícím v parlamentu  pro sňatky homosexuálů a respektujícím evropské právo, rabínkou věřící ve změnu klimatu a rovnocennost židovské rasy s ostatními rasami anebo další nemyslitelné palidi. Nic takové v EU nemůže nikdy, nikdy, ale vůbec nikdy fungovat. Před těmito snahám brojí jak čeští katoličtí blogeři, tak Václav Klaus mladší.

Ten ve svém televizním projevu označil pokus o inkluzi těžce handicapovaných dětí do normálních tříd, jenž i já považuji za nákladný a pro ČR nefunkční experiment, za snahu nové levice s pomocí nebezpečných  sociálně inženýrských experimentů rozbít funkční evropské a národní hodnoty.

Pokus  o nákladné a nebezpečné sociální inženýrství

 s cílem  vytvoření "nových lidí" už proběhl v reálu a tyto nově vytvořené bytosti dokonce zaujaly vlivné posty v celé EU. Jednou z těchto výpěstků nového socialismu a multikulturalismu je londýnský starosta Sadiq Khan.

Sadiq Khan se rekrutoval z podle názoru antimultikuralistů kritizujících nákladné akce všech HateFree kultur a občanskoprávních neziskovek, jež nyní sponzoruje štědře EU a všechny vlády v rámci předražených a neúčinných kampaní proti rasismu, diskriminaci a xenofobii, z nejnebezpečnějšího podhoubí. Jakožto jeden ze 8 dětí pákistánského londýnského autobusového řidiče a švadleny vystudoval práva a stal se českými antimultikulturalisty tolik nenáviděným podvratným občanskoprávním aktivistou. V rámci své právnické služby obhajoval práva minorit a zastupoval neprávem zadržené vězně z Guantanama. Horlivě vždy kázal sociální inkluzi a kohezi.

Drze vymohl pro kurdské herce, nacvičující hru Harolda Pintera, kteří byli zadrženi policií během zkoušky, 150 000 liber za psychické trauma a újmu na cti  dané skupinovým zadržením. Rovněž se snažil aktivně působit v rámci své muslimské minority a nabádat na konferencích muslimské ženy, aby  co nejvíce pracovaly a studovaly, a tak si zlepšily své postavení stejně jako Indky, jež pracují více. A doporučoval jim, aby odložily při pracovních pohovorech burku, protože se na ně budou zaměstnavatelé hned dívat jinak. Dokonce na těchto konferencích pronesl drzé slovo diskriminace a naznačil, jak to mají ony diskriminovaný zahalený ženský v burkách v reálném životě těžký, protože se na ně dívají v práci spatra. Mluvil ale zvláštně tiše a trošku vystrašeně. Asi se těch žen stovek, z nichž viděl na konferenci jen jejich  na něj upřené záhadně temné oči, sám trošku bál.   

Když ale agilní Nigel Farage v TV řekl, že by se burky neměly povolit na veřejnosti pod pokutou, couvl a řekl, že by to bylo v UK trapné zavírat plachou ženu, pokutovat ji za burku a odvádět ji na stanici. Že by snad stačilo, když by si burku sundala na vyzvání policisty anebo na letišti a že to by snad žádná diskriminace být nemusela. 

Co je ale hlavní, muslim Sadiq Khan, zavilý labourista, podpořil zákon o sňatcích homosexuálů, za což to schytal od bývalého labouristy, konvertovaného muslima a dalšího kandidáta na starostu Georgea Gallowaye ale i od konzevativního protikandidáta na londýnského starostu, potomka významného židovského bankéřského rodu Goldsmithů a manžela dědičky nejbohatšího rodu Rotschildů Zaca. Ten sdělil, že on v  souladu se svým svědomím hlasoval proti sňatkům homosexuálů jakožto konzervativec a že je protikandidát na starostu Sadiq Khan nemá ale  vůbec, vůbec žádnou mravní ani náboženskou integritu. 

Sadiq Khan by samozřejmě měl jakožto správný muslim hlasovat proti sňatkům homosexuálů. To by ale měli asi u nás všichni, kdo chodí do kostela na mši vánoční, a označují se za kulturní křesťany, protože církve homosexuální sňatky neuznávají.

A Sadiq Khan najednou nejednal dle dokonalého a jediné morálně čistého a mravně integrovaného  environmentalisty Zaca Goldsmithe jako správňácký  stoprocentně muslimácký muslim, ale  jen jako nekonzistentní labouristický šplhoun a oportunista, jenž se vlísává  do přízně Jeremyho Corbyna, jehož navíc, a to je pecka,  sám zvolil za hlavu labouristů.  Sadiq Khan za to ale nemůže. Netuší, že je intelektuálním výpěstkem nové levice, že  už je tím dítětem multikulturních sociálních inženýrů, jež na nové rase svých schizoidně globalizovaných lidí  pracují už od 60. let, kdy se údajně tento nápad zrodil v hlavě představitelů Frankfurtské školy.

Dalším výpěstkem tohoto nebezpečného multilkulturalismu a sociálním inženýrství levicových elit je Cen Özdemir,  turecký představitel německé Strany zelených, který se úspěšně integroval v Německu a dotáhl do až do parlamentních funkcí. Vzpomíná dojemně, jak mu mamča hlásala tolerantní nenásilný islám, kdy se mají všichni občané Německa ctít a nikdo se nemá povyšovat nad druhého,  i když chce být zbožný, musí respektovat německé zákony.  A co z něho vyrostlo? Levicový muslimský feminista nadšený podporovatel práv LGTB komunit, jenž se ke svému feminismu hrdě hlásí.

Jakožto Turek byl pro přijetí Turecka do EU už dříve, kdy o to Turecko stálo a nesměřovalo ještě tak okatě jako nyní k autokratickému prezidentskému systému.  Na to ale nikdo nedal a všichni se mu vysmáli. A najednou všichni v Německu hovoří o včlenění Turecka do EU a zrušení víz, ale Turecko je najednou jiné, více autokratičtější, než před lety, kdy na mohla EU morálně zapůsobit. A stejně tak to bylo v Německu s migranty. Migranti podle něj a celé německé Strany zelených mohou být přínosem pro Německo, stejně jako byl přínosem i  on, jenž se tak krásně zaintegroval do německé kultury a je už dokonalým Němcem s tureckými kořeny. 

On se  snažil do Angely hustit, aby migrační krizi začala řešit už před pěti lety, kdy v Itálii anebo Řecku vypukla a pomohli účinně  Itálii a Řecku.  Ale ona si nedala říct, důrazně sdělila, že vše je problém hraničních zemí a že ona a Německo s tím nemají co společného. Pak najednou změnila zbrkle názor, došlo k zmatečnému přesunu všech migrantů do Německa anebo skandinávských zemích a k tomu velkého chaosu a topení lidí a tak dále a tak dále.

A pak obvinil východní blok a celou Visegráskou čtyřku jakožto  nelayoální k trpící Itálii a Řecku.  Německo a celá EU nám dali přístup na svůj pracovní trh, a tak bychom nyní měli mít dle jeho mínění buď zakázán přístup na jejich pracovní trh anebo k dotacím anebo jinak solit. Tím si tento výpěstek nového sociálního inženýrství, dokonale inkludovaný feministický muslim naštval všechny obyvatele nově přistoupivších zemí. Ti si totiž dobře pamatují, jak dlouho jsme museli v rámci EU čekat a solit do rozpočtů EU, nežli nám byl uvolněn vstup na německý pracovní trh. Ten se bránil vstupu našich kvalifikovaných i nekvalifikovaných sil jako jeden z posledních, aby kvalifikovaní i nekvalifikovaní němečtí občané pod náporem naší levné pracovní síly náhodou netrpěli snížením svých sociálních standardů.   

Sám to dobře ví jako bývalý gastarbeiter a dlouholetý politik a europoslanec. Ale hraje, že nic neví.  Nyní nabízí pracovní příležitosti všem migrantům, kteří jsou na rozdíl od nás často nekvalifikovaní, a po nás chce, abychom solidárně celé EU anebo zemím, kam migranti prchnou, solili. Jak si to jen mohl tento nový "geneticky modifikovaný" výplod chorobného sociálního inženýrství EU dovolit?

I pojal mě rázem záchvat hněvu. Na druhou stranu ale představitel hnutí zelených sám poukázal na typický rys německé vlády pod vedením CDU/CSU, jež často trpně nechává problémy vykvasit na poslední chvíli, a pak se často diví, že nefunkční plán záchrany Řecka a dalších krachujících zemí Eurozóny je politikou "austerity" (škrtů)  neřešitelný, i když na to tehdy upozorňovali mnozí němečtí odborníci. Vláda Německa  si ale tehdy postavila  hlavu a po vzoru USA, jež sanovaly krachující banky, půjčila spolu se zeměmi Eurozóny, jež měly často ještě mnohem nižší sociální standardy  nežli zadlužené Řecko a další krachující ekonomiky, zemím v dluzích v rámci záchranného plánu z roku 2008  peníze. Politika "austerity" se nakonec ukázala jako mylná a byla nahrazena nedávno v Řecku pro změnu ještě přísnější verzí "austerity".

 

 

Zkrátka za vše může ta jedna německá zpomalená želva, jak by se nám chtělo vykřiknout, jenž sedí na životodárném prameni našich evropských hodnot ještě hůře, nežli by tam seděla naše česká žába. A pak ten J.C. Juncker a ještě ten Brusel, do nějž se procpali jak sociální inženýři tak naštěstí i antimultikulturalisti jako je Bobošíková, Farage, Le Penová a další a další. 

Kdo tam má v Bruselu a v celé EU navrch multikulturalisti anebo antimultikulturalisti a izolacionisti?

To můžeme vidět na schválení výstražných vest. Možná se jedná jen o mou konspiraci.  Co když nebyly výstražné vesty s vyšší svítivostí zavedeny z důvodu ochrany zámožných řidičů automobilů, ale z důvodů zcela jiných? Co když byly zavedeny proto, a to nám nikdo nikdy nepřizná, že si to ti multikulturalisté  po aféře s odposlechy NSA Angely Merkel a dalších politiků tajně, šifrovaně domluvili?

Chtěli, aby nás ti invazivní migrantští muslimští nájezdníci, které si do EU sami pozvali, všechny ty třicetileté, svalnaté, negramotné, sebevědomé hochy s pár mamkami a děcky, kteří do jednoho chtějí rozbít dle slov právničky Samkové náš právní řád a schengenský prostor, lépe viděli, když si nasadíme výstražnou vestu, když se nám anebo někomu nedaleko rozbije auto. Aby se díky našim výstražným vestám mohli v noci lépe zorientovat v EU,  a  dle propagačního časopisu Islámského státu Dabiq  snáze dobýt křižácký Řím.

Jdou často pěšky a nerozbité auto svědka nehody  by se jim při jejich cestě do srdce Evropy, kde je vítají multikulturalisté Corbyn, Khan anebo Özdemir, velice hodilo.

My si budeme naivně občánkovsky myslet, že nám jde invazivní muslimský nájezdník, jenž přes nás míří do Německa anebo v Itálii do Říma, aby jej dobyl, pomoci opravit auto anebo zachránit oběť nehody. Ale ne! On nám ten jeden nájezdník  v lepším případě zabaví  auto a v horším případě nás označí za křižáka a podřeže nám krk! 

JUDr. Klára Samková káže, že se mezi dvěma světy, naším eticky i technologicky nadřazeným evropsko- americkým a jejich cizáckým muslimským strhne obrovská bitva, jež bude mít za oběti miliony, desítky milionů našich občanů a že ona je ochotna v této bitvě padnout. Káže to účastníkům konferencí Blogu proti islámu v Kroměříži, a když se někdo otáže, "kolik z nás je ochotno padnout za vlast," odpověď zní z řad publika: "nikdo".  Jen ona hrdě a pateticky sdělí, že ona sama ráda padne v boji za svou drahou českou domovinu a své evropské lidskoprávní hodnoty. Věří, že jako oběti komunismu, z jehož marxismu-leninismu měla za tři, to my Středoevropané, kteří jsme si prošli tolika totalitními režimy, dokážeme.

Proč teda výstražné vesty? Proč nás, když by nás Europarlament doopravdy chtěl bránit, před invazivními křižáky, mezi nimiž se strhne bitva na území Říma, nevybavuje povinnými maskáči a neučí nás bojové techniky, když  už jde u nás dle Samkové a členů dalších obdobně vědoucích politických hnutí vybavených  protitotalitními emočními radary, opravdu do tuhého? 

Je to jasné jako facka. Všechno je to dohodnuté potají v Europarlamentu. Le Penová, Bobošíková, Farage nemají dost hlasů, aby nás vybavili maskáči, a tak musíme nosit ještě zářivější výstražné vesty, aby invazivní muslimské kobylky z Islámského státu i odjinud díky těmto našim vestám mohli snáze dobýt Řím a místo katolických staveb si tam nastavět tisíce mešit. A tak definitivně překrýt malebnou architekturu  krásného Vatikánského státečku, kam jsme všichni my, kulturní křesťané,  tak rádi chodili obdivovat naše kulturní památky.  Sice mají ty své chytré mobily a GPS a ten, kdo organizuje tu jejich slavnou invazi do našeho evropského prostoru, ať už je to dle slov Kláry Samkové USA anebo EU anebo Saúdská Arábie anebo gangy anebo kdokoli, to ona neví,  jim snadno řekne, kam mají jít.  

 

Ale jakýkoli transparentní prvek  jako je vesta u řidiče snažícího se pomoci při havárii, jež ještě skýtá možnost obdržení auťáků na 4 kolech, je na jejich svaté  misi vždycky příjemným bonusem. A to sociální inženýři v nejvyšších postech EU  dobře vědí. Proto si musíme povinně vyměnit své výstražné vesty. Marně se nás poplašené řidiče snaží Ministerstvo dopravy ujistit, že žádné výstražné vesty vlastně ani měnit nemusíme, protože se novou vyhláškou jen rozlišily tři jakosti svítivosti a platí obě dvě normy, jak pro vesty staré, tak pro vesty nové. Nikde není dáno, že u vest řidičů musí být uváděn kód akreditované osoby, a tak se jednalo o zbytečný humbuk. My ale už víme své. 

Multikulturalisté se zalekli, a jakoby pod tlakem antimultikulturalistů couvli. Boj ale nekončí. Stále musíme bojovat proti nesmyslným normám a hájit si své původní vesty a být připraveni, když bude nejhůře, nasadit si sebou samými zakoupené maskáče, vycvičit se v bojových sportech a postavit se invazivním migrantům, kteří od nás zatím jenom prchají do Německa, hrdě čelem.  

Ale brzy budou, jak káží  mnozí,  odcházet povinně dle přijatých kvót zase do ČR, kde budou přikurtováni násilně  k jednomu místu a  a učit se s odporem nelehkou češtinu. A až se ji naučí, tak ještě uvidíme. A pak se nám naše maskáče a naše bojové sporty, džudo, kung-fu, karate, atak dále, atak dále,  budou ještě hodit.  Klára Samková a další z jejího hnutí už je povinně všichni dlouho před námi cvičí a jsou ochotni padnout za vlast anebo útočníka dostatečně zpacifikovat svými hmaty a chvaty.  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Havelková | pátek 20.5.2016 16:42 | karma článku: 20,07 | přečteno: 872x
  • Další články autora

Petra Havelková

Poslední mohykáni proruské propagandy v Česku

Během únorového vpádu vojsk Putinova režimu na Ukrajinu bylo přijata série opatření proti šíření ruských desinformací. Řada zemí euroatlantického bloku i jejich spojenců se rozhodla zablokovat ruský propagační kanál Russia Today

16.8.2022 v 19:44 | Karma: 18,86 | Přečteno: 1458x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Na vlnách šedé ekonomiky

Můj postoj k šedé ekonomice byl vždy dvojznačný. Vím, že poctivě danícím občanům, soukromým podnikatelům a právnickým subjektům vděčím za mnohé. Jen díky nim jsem bezplatně vystudovala, mohu jezdit po opravených silnicích.

28.7.2022 v 21:09 | Karma: 13,02 | Přečteno: 650x | Diskuse| Ekonomika

Petra Havelková

Je projekt Pirátské strany o zdanění psychotropních látek smysluplný?

Možné zdanění příjmů z legislativně regulovaného prodeje psychotropních látek, které má Pirátská strana ve svém programu, se jeví jako zajímavý nápad řešení finančních problémů spojených s náklady na ústavní léčbu závislostí

6.7.2021 v 13:18 | Karma: 12,95 | Přečteno: 561x | Diskuse| Politika

Petra Havelková

Ruský vliv

Protřásla si bezstarostně své tmavé dredy v podzimním větru a nechala se pohladit posledním zábleskem babího léta. Cítila se svobodná.

1.3.2021 v 18:24 | Karma: 6,82 | Přečteno: 589x | Diskuse| Poezie a próza

Petra Havelková

Mercury a malí Čecháčci

Zpěvákova raná 80. léta strávená v Mnichově ve společné domácnosti s německou herečkou Barbarou Valentin, která jej zasvětila do tamní LGBT scény, byla v dětem přístupném filmu Bohemian Rhapsody zcela opomenuta.

10.3.2019 v 9:57 | Karma: 11,16 | Přečteno: 1225x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Distributor smrtícího alkoholu z metanolové kauzy byl podmínečně propuštěn

21. května 2024  16:36

Jiří Vacula, který v roce 2012 distribuoval otrávený metanol, byl podmíněně propuštěn na svobodu,...

Británie odškodní desetitisíce pacientů s kontaminovanou krví, zaplatí miliardy

21. května 2024  16:18

Britská vláda vyplatí další odškodné desítkám tisíc lidí, kteří se kvůli kontaminované krvi v...

Kvůli důchodové reformě bude mimořádná schůze, čekají se opět noční bitvy

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  16:13

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Policie našla v zemině z výkopu další kosti, patřily třem lidem. Pošle je na pitvu

21. května 2024  16:11

Lidské kosti, které v pondělí objevili pracovníci technických služeb během výkopových prací v...

  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1221x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.