Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je jedno v jaké uniformě létá pilot bombardéru, nebo operátor těžkých zbraní.  Výsledkem jsou vždy zmrzačení, nebo zabití nevinní lidé. 

Jediná cesta jak z tohoto ven, je přestat poslouchat autority u moci a hlavně přestat jim dávat své peníze.

1 0
možnosti

J29a27n 66K54o79v49á50ř

4. 10. 2015 12:33

... aha. A co když se to "autoritám u moci" nebude líbit? Vzbouříte se proti nim? Nezačnou vás kvůli tomu bombardovat? Nepozvou si na vás Putina?

0 0
možnosti
Foto

Pokud byste bedlivě sledoval tiskovou konferenci Vladimíra Vladimíroviče Putina na začátku tohoto roku, zmínil se i o slovanských zemích. Tedy i o nás. Označil nás, když se jej někdo otázal, zda bychom nemohli lobovat za Rusko, taktně za chudou výspu EU, jež má svých starostí dost a nemůže Rusku pomoci. Jedna bomba z moderního letounu stojí milión dolarů. A to by kvůli nám Putin shodil, když jsme tak chudí? Nestáli bychom mu za uplivnutí.

0 0
možnosti

J25a95n 55K58o83v55á81ř

5. 10. 2015 8:04

... co Putin říká/neříká ... může 1) něco znamenat 2) neznamenat nic 3) znamenat něco jiného

Rusko má už po staletí eminentní zájem o leccos ... nám tu Rusové v minulém století hospodařili přes čtyřicet let - co z toho měli? Sousední Poláci s nimi mají zkušenosti ještě bohatší ... co z nich Rusové měli? ... a že by (zásadně) neházeli drahé bomby na chudé lidi? Toho jsem si nevšiml.

http://by15819cz.bloger.cz/spolecnost-ekonomika-a-politika/uprchlicka-krize-Rusko-Zapad-Syrie-islamsky-stat

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1258x
Mezi mé zájmy patří  kulturní dění v mém okolí, literatura, reflexe vlivu masových médií na utváření obecného mínění. Zajímám se o kognitivní vědy, evoluční psychologii, teorii memů a literaturu.