Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dotaz: proč máte nový článek bez diskuze?

0 0
možnosti
JC

Je to škoda, ten článek je také zajímavý.

0 0
možnosti
VK

Kde se tyhle prokremelské blondýny berou? Poláková, Drunecká.... Rusové u nás financují 42 propagandistických serverů, ale holky mají jasno, kde je propaganda zakopaná.;-D

0 4
možnosti
Foto

Až na to, že jsem analyzovala v článku pouze novinářské zdroje z USA. A mimochodem většina politiků USA sama říká, že invaze do Iráku byl omyl, včetně bratra G.W.Bushe Jeba.

4 0
možnosti
Foto

Měl bych jinou perspektivu pohledu do první války proti Iráku. Tuperspektivu bych korigoval nevyzpytatelným Sovětským svazem, od kterého se nevědělo, co očekávat. Jiná situace je po roce 1990, kdy faktický nepřítel byl v troskách. Ale že se pokračovalo stejným způsobem ukazuje, že se jedná o určitý program, nezávisle na protivníkovi. Tím se i částečně deklasuje podpora USA protitotalitně zaměřeným hnutím. Jinak R^

0 0
možnosti
JK

J81a49n 53K49o15v98á30ř

4. 10. 2015 12:15

Jste si jistá, že jste nepodlehla nějaké protiamerické mašinérii (válečné) propagandy? Nebo jsou tyhle lumpárny výlučnou doménou USA? Myslíte si, že nikdo jiný (třeba vámi zmíněné Rusko a Írán) se o nic takového nepokouší?

http://by15819cz.bloger.cz/spolecnost-ekonomika-a-politika/Pod-kuratelou-temnych-sil

0 2
možnosti
VP

Čí lumpárny můžeme nejvíce ovlivnit nebo se dokonce musíme snažit ovlivnit nejdříve?

0 0
možnosti
Foto

Je jedno v jaké uniformě létá pilot bombardéru, nebo operátor těžkých zbraní.  Výsledkem jsou vždy zmrzačení, nebo zabití nevinní lidé. 

Jediná cesta jak z tohoto ven, je přestat poslouchat autority u moci a hlavně přestat jim dávat své peníze.

1 0
možnosti
JK

J25a94n 60K61o11v67á22ř

4. 10. 2015 12:33

... aha. A co když se to "autoritám u moci" nebude líbit? Vzbouříte se proti nim? Nezačnou vás kvůli tomu bombardovat? Nepozvou si na vás Putina?

0 0
možnosti