Petr Kramný vrah? - pochybnosti v 79. dílech

Případem Petra Kramného se zabýváme přes 3 roky a počet pochybností neustále narůstá, takže se o některé chceme s vámi podělit.

Případ Petra Kramného není nutné nějak hlouběji představovat.  Meritem celé této kauzy je ta skutečnost, že dne 30.7.2013 našel Petr Kramný svou manželku a bohužel i dceru na hotelovém pokoji 6343 komplexu Titanic Palace v Hurgádě mrtvé.

Egyptská policie prováděla vyšetřování, Petr Kramný však nebyl nikdy z ničeho obviněn a po 3 měsících propuštěn zpět do České republiky.

Kauza měla bohužel obrovskou mediální sledovanost, řadu zvratů a kognitivním zkreslením došla až k výsledku, kterým je pravomocný a vykonatelný rozsudek výjimečného trestu 28 let v nejpřísnějším žaláři, tedy ve věznici se zvýšenou ostrahou, za vraždu manželky a dcery elektrickým proudem. 

Za 25 let činnosti spolku Šalamoun v oblasti monitoringu trestních řízeních, si dovolujeme s "jistou" mírou zkušenosti konstatovat, že případ Petra Kramného je jedním z největších selhání novodobé české justice.

Mohu prozradit, že celá věc Petra Kramného spěje k tzv. obnově řízení, protože odborná elita tohoto národa v odvětvích soudního lékařství, patologie, biomechaniky a elektřiny, ve svých znaleckých posudcích zcela kategoricky a zásadně zpochybňuje skutkový stav za který je Petr Kramný odsouzen, tedy, že vůbec vražda elektrickým proudem nastala. 

Případ Petra Kramného je zatížen řadou řetězících se omylů, zjevnou manipulací a ohýbáním důkazů a proto v našem 79. dílném seriálu se o pochybnostech, odporujících elementární logice chceme podělit i se zbytkem slušné občanské veřejnosti. 

Nechceme být lhostejní, nechceme sedět u kávy či čaje s vědomím a znalostmi, které v dané trestní věci Petra Kramného máme, že dle nikoliv subjektivní názoru Spolku Šalamoun, ale nejlepších odborníků, které tato republika má, se žádná vražda elektrickým proudem vůbec nestala.

V nedávné době v Praze a dalších městech probíhalo "setkání" občanů proti tomu, aby v čele kontrolní komise GIBS, byla komunistická mlátička a člen KSČM Zdeněk Ondráček. Kdo jste se nemohl zúčastnit, tak mi dovolte zprostředkovaně reprodukovat jedno heslo, které mi utkvělo v paměti.

Má to smysl.

Poslední díl seriálu Petr Kramný vrah? - pochybnosti, nese název "Paty" 

Předchozí díly naleznete zde : 

https://www.youtube.com/channel/UCTkgTf87V93CzrdA34nWBtQ

I shlédnutí těchto zatím 5 dílů ve mě evokuje otázku? 

Spíte dobře?

 

 

 

 

Autor: Vašek Peričevič | čtvrtek 12.4.2018 10:44 | karma článku: 19,49 | přečteno: 873x