Petr Kramný: Když opisují studenti, přijdou o diplom, když opisuji ministři podají demisi

Pokud ale opisují soudci Krajského soudu v Ostravě, Vrchního soudu v Olomouci a dokonce Nejvyššího soudu ČR, nestane se vůbec NIC. Nejhorší je, že opisují věty, které Petr Kramný nikdy neřekl a tyto věty jsou pilířem rozsudku  

Zajímavá paralela je v dnešní zprávě, že Univerzita Karlova odebrala dva magisterské tituly za opisování v diplomových pracích. Nelze nezmínit vyjádření rektora Tomáše Zímy :"„Věřím, že je to varovný signál pro ty, kteří chtějí podvádět. Je to ukázka také toho, že hodláme v těchto ohledech jednat nekompromisně,"zdroj"
Případ nejsledovanějšího českého vězně Petra Kramného má s opisováním mnoho společného. Mezi tzv.ucelený řetězec nepřímých důkazů v této trestní věci patři tzv. odposlechy.  Z desítek hodin odposlechů, pořídil v demokratickém právním státě (viz článek 1 Ústavy České republiky) příslušník Policie České republiky kpt. Alois Kubiena dne 6.10.2014 tzv. protokol k odposlechu, který je "sumářem" obsahu těchto hovorů od 3.9.2013 do 17.2.2014.
Jedním z těchto záznamů je i odposlech ze dne 22.11.2013 v čase 17:48:52 a v délce 00:32:23 kde v rozhovoru své tetě sděluje, " že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě"  (Originál přepisu tohoto hovoru v rámci objektivity zveřejňujeme a naleznete ho zde)
Tuto větu použije Krajský soud, ve svém rozsudku,  jako jeden z argumentů o vině Petra Kramného. a to na straně 32 v prvním odstavci větou " V tomto hovoru z jeho úst přímo zaznívá, že on cítí, že bude ten vysmátý a bude se mít dobře, že mu všechno vyšlo, i v tom Egyptě." zdroj:Této věty se chytají média např. děti z Blesku titulkem " Petr Kramný je VINEN! V Egyptě mi všechno vyšlo. Budu vysmátý, chlubil se tetě" zdroj:

Ve své přezkumné činnost nota bene u vyjimečného trestu odnětí svobody uchopil Vrchní soud v Olomouci a soudruzi soudci (zdroj) tak precizně, že v rozsudku Vrchního soudu v Olomouci ze dne 1.6.2016 se na straně 137 první odstavec, "že rozhodně nelze nechat za povšimnutí.....že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě"  zdroj

V neméně pečlivé práci pokračovali soudruzi soudci  (zdroj)  z Nejvyššího soudu České republiky a to ve svém usnesení ze dne 16.3.2017 opisují " Soudy dále nepřehlédly, že v rozhovoru ze dne 22. 11. 2013 sdělil obviněný své tetě V. D. že on cítí, že bude ten vysmátý a bude se mít dobře, že mu všechno vyšlo i v tom Egyptě (č. l. 2086). 
Pokud dosud netušíte jakou souvislost to má s opisováním, tak velmi jednoduchou. Všichni soudruzi soudci (všichni soudci v trestní věci Petra Kramného jsou bývalí členové KSČ, tedy strany, která nechala povraždit elitu tohoto národa (zdroj) opisují větu " že mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě" z přepisu odposlechů policisty Aloise Kubieny.
Policista Alois Kubiena, který byl za svou práci v případu Petra Kramného dokonce oceněn a dostal diplom, dárkovou tašku, a možná finanční odměnu, totiž chtěl tak moc toho Kramného dostat, že si větu "mu to všechno vyšlo i v tom Egyptě" prostě vymyslel, protože Petr Kramný ji nikdy NEŘEKL.

Jsme tedy konečně u toho opisovaní, větu kterou Petr Kramný NIKDY NEŘEKL následně opisují soudci Krajského soudu v Ostravě, Vrchního soudu v Olomouci a konečně Nejvyššího soudu České republiky.
Možná se oprávněně zeptáte jak se to dá dokázat? Odpověď je ještě jednodušší. Se souhlasem Petra Kramného a jeho tety V.D uveřejňujeme celý inkriminovaný záznam hovoru ze dne  22.11.2013 v čase 17:48:52 a velmi jednoduše se můžete přesvědčit zda tam opisovanou větu "mi to všechno vyšlo i v tom Egyptě" na vlastní uši uslyšíte.
V rozsudku nad Petrem Kramným se dočtete i o dalších odposleších, které soudy citují a možná se oprávněně ptáte, zda i další odposlechy, které soudy opisují, jsou také zfalšovány?
Odpověď je opět předvídatelná v trestní věci Petra Kramného je falšování a následně opisovaní natolik běžná věc a natolik typická pro toto trestní řízení, že si jejich autor, příslušník Policie České republiky v demokratickém právním státě vysloužil podnět pro zahájení trestní řízení, který naleznete ZDEDokud česká veřejnost nepochopí, že případ Petra Kramného dnes vůbec není o Petru Kramném, ale o zachování alespoň základních principů právního státu, budou soudruzi soudci (zdroj) opisovat naprosto beztrestně i nadále a nikdo nebude postižen na rozdíl od studentů nebo ex ministrů.
Opisování v trestní věci Petra Kramného má za následek vyjímečný trest a cenu lidské života člověka v trvání 28 let.
Opravdu se příběh Petra Kramného nemůže stát také Vám?
 

 

 

 

 

Autor: Vašek Peričevič | pátek 2.11.2018 19:03 | karma článku: 26,89 | přečteno: 1311x