7. díl z 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného

V dnešním 7. dílu ze 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného, přinášíme díl s názvem "Estébák, aneb kdo tahá za nitky?"

V dnešním 7. dílu ze 79. dílného seriálu pochybností v trestní věci Petra Kramného, přinášíme díl s názvem "Estébák, aneb kdo tahá za nitky?".

 

Až v roce 2017, skoro více jak rok po pravomocném rozsudku nad Petrem Kramným, vyšlo najevo, že se "výletu" do Egypta ve dnech 28. 2. 2014 - 8. 3. 2014 zúčastnil i přednosta ÚSL v Ostravě, agent STB s krycím jménem SIMON - MUDr. Igor Dvořáček.

 

Patrně "omylem" chybí ve vyúčtování nákladů této expedice Policii ČR částka 48 584 Kč?

 

I přes skutečnost, že byly zahájeny úkony trestního řízení ve smyslu tr.ř a Petr Kramný byl ve vazbě, nebyl o tomto "výletě" informován jeho tehdejší obhájce?

 

Přednosta ÚSL v Ostravě, agent STB s krycím jménem SIMON - MUDr. Igor Dvořáček byl stanoven policejním orgánem jako znalec na zdravotní stav Petra Kramného.

V době "výletu" agenta SIMONA ve dnech 28. 2. 2014 - 8. 3. 2014 se Petr Kramný nenacházel v Egyptě, ale ve vazební věznici Ostrava!!!

 

Agent STB s krycím jménem SIMON - a přednosta ÚSL v Ostravě MUDr. Igor Dvořáček ve svém znaleckém posudku a zejména ve své výpovědi v procesním postavení znalce před nezávislým soudem, skutečnost, že se tohoto "výletu" za peníze daňových poplatníků zúčastnil zcela  ZAMLČEL

 

Více v 7. dílu s názvem "Estébak, aneb kdo tahá za nitky?" zde :

 

https://www.youtube.com/watch?v=PZPY_kohb-E&t=4s

 

Všechny díly seriálu Petr Kramný vrah? - pochybnosti, naleznete zde:

https://www.youtube.com/channel/UCTkgTf87V93CzrdA34nWBtQ

 

Autor: Vašek Peričevič | pátek 4.5.2018 11:13 | karma článku: 14,28 | přečteno: 514x