Slast pro opravdové ženy

„POUZE NÁHODA ROZHODUJE.“ To je to, co miluji. Nic neplánovat a neočekávat. Vše je neopakovatelné, spontánní a vzrušující. Miluji nepředvídatelnost. Miluji napětí. Miluji překvapení.

Každodenní rutinu mám pod kůží. Proto vytrhnutí v podobě náhody, která rozhodne, jakou slast budu ochutnávat, prožívat a laskat svým jazykem…je spouštěč mé fantazie, kde se meze nekladou.

Poprvé jsem to ochutnala v divadle. Ano, v divadle! Seděla jsem a zapomněla na Paulovou a Zedníčka. Má ruka nahmátla a mé chuťové buňky v sekundě zemřely. Rozhodla pouze náhoda. Věřte, nevěřte, ale je to tak! Překvapil mě tvar, barva, chuť a vrchol všeho byl…že vše, ten večer…v mé ručce…byl originál.  

Překvapil mě pytlíček. Pytlíček v podobě novinky, který je určený pro ženy. Potěšilo mě 80 tvarů, 7 příchutí a 4 želé textury. Pytlíček pro ženu, která ručkou zašátrá a pouze náhoda rozhodne, jaký tvar a chuť ochutnají její ústa.

Zamilovala jsem se. V divadle. Ne do Zedníčka. Ne do Paulové. Ale do pytlíčku plného náhod, které ženy tolik milují. Zamilovala jsem se do nepředvídatelnosti plné šťávy, bez chemických barviv. Zamilovala jsem se do přírodního aroma bez přetvářky. Zamilovala jsem se do mlsání, které mě a můj jazyk vytrhne z každodenní rutiny.

Děkuji JOJO za tvou novinku určenou pro ženy, které rády mlsají :-)))

http://www.monamie.cz/posts/2937-nove-bombony-jojo-mixle-pixle

 

Autor: Andrea Anna Peldová | pátek 8.6.2012 20:19 | karma článku: 15,13 | přečteno: 1887x