Prosím, přeji si jedno auto, děkuji

Přijde Vám nadpis vtipný? Tak Vás zklamu. Přeji si ho. Co přeji, já ho prostě chci!                                  

A proč? Protože, brácha auto dostal. Já ne!

Kalendář s citáty, krajkové kalhotky, ponožky se sobem, termo hrneček, náušnice, prstýnek…poslední dva dárky poslal Swarovski, tak „dobrý,“ ale jinak? Jinak houpy, houpy, kočka snědla kroupy!   

Život nám dává všechno a já věřím ve Vaši štědrost. Zkuste přemýšlet. Sny se skládají z tisíce snů, které jsou neustále v pohybu, a nikdy nevíme, kdy nám jeden z nich spadne do klína. 

No, a dnes, je přesně ten okamžik, kdy mi můžete hodit do klína…auto.

Přemýšlela jsem, čím Vás dojmout, rozplakat, aby se ve Vás pohnulo svědomí, ale nakonec jsem si řekla: „Proč nechtít auto, jen tak? Bez odejmutých končetin a bez smrti na jazyku?“ Postavte se poprvé v životě a přestaňte být kořistí pro dravce, kteří chtějí ovládnout Vaší peněženku. Začněte mít rádi své pravé já a naučte se být štědří. Jen tak. 

Umíte si představit, jaké dokonalosti dosáhnete? Umíte si představit, jaký bude Váš život? Umíte si představit, jakou radost mi novým autem uděláte? Jakmile si tohle všechno uvědomíte a přestane si klást otázky, zjistíte, že obohatíte jen a jen...sami sebe.  

Pokud by se našel  někdo (i ze čtenářů), kdo by mi mohl přispět, děkuji za každou částku a jsem za ni vděčná. Ještě mi zbývá vybrat 200 000 kč. Příspěvek posílejte na číslo účtu: 230800572/0300.

Pokud by se náhodou sešlo na účtu více peněz, koupím si nový fotoaparát. Napíši další blog, pod kterým se s Vámi poradím, který by byl pro mne nejvhodnější.

Děkuji předem a prosím, dobří lidé celého světa, spojte se ¦

 

Autor: Andrea Anna Peldová | sobota 28.12.2013 20:33 | karma článku: 18,00 | přečteno: 1529x