Muži rozepínají všechno a rádi!

Vybrat si podprsenku je poslední dobou umění. Co znamená poslední dobou?                                                                        

No, od té doby, co začalo být IN „Vybírejte si svou podprsenku zodpovědně.“ Správný obvod, košíčky, kostice, materiál, ramínka a velikost si „prý“ neumíme vybrat, proto na nás často vyskakují články a videa „Jak správně vybrat svou podprsenku.“

Já si myslím, že žádná z nás poradkyni na výběr podprsenky nepotřebuje.

V pubertě jsem se s tímto kousíčkem látky seznámila a nosím ho tak často, že vím, v čem se cítím dobře a v čem ne. Miluji prádlo, hlavně černé, které když si v kabince vyzkouším a zrcadlo řekne: „JO!“ a mé tělo dodá: „OK“… jdu k pokladně.

Všichni muži, kteří do mého života přišli, milovali sexy prádlo, ale co milovali ještě víc, když jsem byla nahá. Ani jeden z nich neřešil, zda jsou mé kostice, ramínka a velikost v pořádku…prostě ROZEPÍNALI!

Ale jak?!

Svíčky hoří, šampaňské je skoro dopité, pohledy do očí hluboké a předehra kráčí k něžnostem. Svlékání je pomalé a každý dotyk je prokládaný polibkem… a mužská ruka? Jde na záda (rozepínat).

A ono nic.

Další polibek na krk, rty a ruka se vrací k háčkům. Prstoklad na zapínání hraje Čajkovského a ono zase nic.

Tak a musím to zastavit a zastat se mužských!

Chudák chlap má odkrvený mozek, soustředí se, aby neselhal a ještě k tomu všemu jednou rukou rozepíná háčkový systém, který je u každé podprsenky jiný? Kde jsou návody a videa „Jak co nejrychleji rozepnout“ ? Každá z nás několikrát denně zapínáme a rozepínáme, ale chlap takový kousek látky nenosí a tudíž nemá tu správnou každodenní praxi jako my.

Stopnout vše, když už se vaří krev v žilách, sednout si, rozepnout se, svléci si podprsenku sama? Nesmysl!

A tak čekáme.

Muži rozepínají všechno a rádi...a když budu mluvit jen sama za sebe, tak se mi líbí, když to mužský umí se vším všudy…docela pomalu, lehce a půvabně prsty zajede na záda. Cítím polibek na rtech, další letmo pod bradou, na krku a pak níže a níže…a aniž bych si všimla…jsem nahá.

Podle posledních průzkumů, nosí 80% žen špatně vybrané podprsenky. Proto máme hromadu rad, jak tyto procenta snížit. Ale návod na všechny ty moderní háčky pro chudáka (odkrveného) chlapa…nikde.

Nu což, musíte si poradit sami: "učit se, učit se, učit se…ale hlavně trénovat"  :-)))

 

 

 

Autor: Andrea Anna Peldová | pondělí 7.11.2011 6:32 | karma článku: 23,94 | přečteno: 2428x