Milá matko přírodo...!

...potřebuji se tě na něco zeptat: „Si děláš srandu?! Tohle myslíš opravdu vážně?“                                                      

Máš potřebu snižovat produkci mých ženských pohlavních orgánů, estrogenu a progesteronu. O tom spolu můžeme diskutovat, ale dobře – respektuji. Asi je potřebuješ víc než já.

Čím jsi mně však zaskočila a vlastně i překvapila je, že mi neustále vnucuješ noční odporné pocení, návaly agresivního horka, škodolibou nespavost, nečekané změny mých tak vyrovnaných nálad, ztrátu paměti, silné bušení srdce, změnu v tělesné hmotnosti tzn. špeky i za ušima, ztenčování a pigmentaci kůže… neschopnost udržet moč…a co je nejhorší - ztrátu libida!!!

To plánuješ, že budu bez sexu, v plenách, flekatá, tlustá, bez mozku, vynervovaná, nevyspalá, vypečená, propocená ležet na gauči s růžovou ordinací?

Nepřeháníš to trošku?

Milá matko přírodo, copak tobě nestačí, že se mi chce začít: běhat s kastrůlkama, aby měly mé dospělé děti teplé jídlo, volat jim každou hodinu, jak se mají, nadhazovat jim nenápadně mé těšení na vnoučata? Copak tobě nestačí, že se držím, abych nepřenesla moji (nyní nevyužitou) péči na mého nebohého chlapa :-)))? Copak tobě nestačí, že jsem vyházela všechny škrtící tanga a pořídila si pohodné kalhotky až k pupíku?  

„Matko,“ slibuji, že nebudu syny trapně a s láskou obtěžovat. Své tělo na tvou změnu připravím a nakoupím denní, noční, oční omlazující krém proti vráskám. Budu pravidelně ležet na podložce s mírně rozkročenými stehny a cvičit svaly pánevního dna...ale libido, mi prosím neber! (zatím)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Děkuji za pochopení...tvá stále vyrovnaná Andrea :-)

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Andrea Anna Peldová | pátek 6.9.2013 10:10 | karma článku: 23,75 | přečteno: 1964x