Kreditkářka

Je žena, která je propojená celou svou bytostí s kreditní kartou. Nežádá o vydání, nesedí na přepážce jako žadatelka, neuzavírá smlouvu a nečeká na přidělení PIN.

Kreditkářka je krásná, svůdná, sexy, tajemná, nedosažitelná a provokativní.  Vysoké podpatky, kvalitní auto, dlouhé vlasy (nejlépe vyžehlené a prodloužené) výrazné obočí, delší umělé řasy, kačeří pusinka a na obličeji pernamentní make-up. Tato umělá mrkací panna zná přesně hodnotu kreditní karty a je jedno zda se jedná o Visa nebo o MasterCard.

Držitel karty…je koncový klient, který kartu vlastní a její pomocí platí…ano, slovo „platí“ je velmi důležité. Je to člověk, který uzavřel smlouvu, pamatuje si PIN, ale hlavně vydělává, aby byla karta nakrmená.

Kreditkářku nakrmená lesklá kartička, přitahuje, jako světlo můru. Chce nakupovat zboží v obchodech, na internetu, v zahraničí…to znamená, že k tomu všemu potřebuje držitele karty. Nezajímá jí bezúročné období, úrokové sazby, ale to, aby byla plná, jako pěkně napěchovaná peněženka.

Když se muž zamiluje, změní se na chemickou chodící laboratoř. Hormony začnou v těle čarovat. V mozku je aktivovaná část, která je zodpovědná za pudy a instinkty. Ta kritická se často (bohužel) kompletně vypne. A to kreditkářka potřebuje. Muž je opojen láskou. Začne vyvádět věci, které jinak nedělá, říká kouzelná slova, píše překrásné až vábivé smsky a šíří kolem sebe sexuální vůni.

„Miláčku, toužím se ti líbit a ráda bych šatičky a botičky…“ později přijde na řadu autíčko, byteček…a z držitele je oficiální blbeček, který to samozřejmě netuší. Kreditkářka naslouchá dechu svého miláčka, zkoumá, co na něj platí, nelituje času a energie, aby byla krásná, svůdná, aby chemická laboratoř "platila."

A držitel? Ten se při probouzení z opojení nestačí divit. Proč? Protože jeho "sladká" se začne proměňovat ve chvíli, když už má (a vlastní) vše, co si přála.

Všichni bychom si svou kreditní kartu měli hlídat, souhlasím. 

Ale někteří muži, by si měli dát pozor na ženy...které jsou celou svou bytostí propojené s kreditní kartou...které umí dokonale zajistit, aby srdce spadlo do rozkroku a pak udělat luxusní průvan v "lesklé kartičce." 

  

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Anna Peldová | středa 14.9.2011 12:14 | karma článku: 21,33 | přečteno: 2552x