Jevištní nick-rozloučení

Všichni už přesně víme, co nás jako diskutující čeká od prvního listopadu.                                                                                            

Za pár dní, bude konec přezdívek na jevišti jménem "diskuze." Stávající dramaturgie, choreografie a jevištní světlo končí. Ti, kteří chtějí zůstat, budou muset na své tričko napsat své skuteční jméno a příjmení. Ti, kteří se rozhodnou tak neučinit, z jeviště odejdou. 

Za pár dní si stoupnu na jeviště a kolem mě bude "Bohužel" Jaroslava Cibulková, Bohuslav Jirota, Eleonora Padevětová, Darina Hopsálková, Ing. Oldřich Konvalinka, Vladislav Vorlíček, Ing. Jana Součková, Karel Podubecký, Igor Hnízdo a další…

http://peldova.blog.idnes.cz/c/287397/Diskuzni-evoluce.html

Dnes je 30. října…1. listopad, kdy padne opona, je za dveřmi a já zjišťuji, že začínám být jako diskutér i jako blogerka (nechutně) sentimentální :-). Jeviště je ještě plné všech těch, které mám ráda a než „skočíme“...chci se všemi přezdívkami rozloučit.

„A když mi řekneš, odletím, hned pryč, v tu chvíli zmizí všechen strach a na mou židli sedne prach a na parapet ti dám svůj klíč a báseň psanou z provázku, o tom že jsem fakt asi jen kluk z obrázku, že jsem jen prázdný kulturák, jeden z nehratelných scénářů a špatný výklad ze snářů, že jsem jen prázdný kulturák, partie končící vždy matem, smirkový papír, co se tváří jako satén…“ (Kryštof - Jeviště)

Nevadí mi prach…a děkuji všem diskutujícím za klíč, za báseň z provázku, za nehratelný scénář, za špatný výklad ze snáře, za úžasné partie a smirkový papír tvářící se jako satén…Vy, co odejdete…mi budete scházet.     Andrea :)

 

Autor: Andrea Anna Peldová | úterý 30.10.2012 12:31 | karma článku: 19,56 | přečteno: 2031x