Je to Gagant z planety FŇ

Syna bych z lásky naložila a odvezla na dva roky do kasáren. Ráno by ho natvrdo probudilo hlasité pískání na píšťalku a řev dozorčího roty.                                                                              

„ B u d í č e k !!!“

Poklus, běh, kliky, dřepy, žabáci, skoky přes lavičky, kotouly, šplh a po skromné, vyvážené snídani šůrování dlouhých chodeb, schodišť a záchodů.

Bojujeme proti vládě, zákonům, tragickým platům, mužskému šovinismu, ženskému feminismu, zhoubným milenkám…a nikomu nevadí, že z mužských rostou Gaganti žijící ve světě Call of Duty, GTA, Command & Conquer, Counter-Strike…v jedné ruce gigantní Burger King a v druhé kvalitní joystick.

Pondělí: „Vydrž. Teď nemůžu.“  Syn bojuje za stranu "nějakých" Sovětů, Britů a Američanů proti Němcům. 

Úterý: „Mamko, mám tam Ondru, jdeme do akce.“ Je v budoucnosti a získává "nějaké" kredity těžbou bio-technických minerálů zvaných tiberium. 

Středa: „Počkej. Za chvilku…“ Dostává podle "nějakého" osobního a týmového výkonu peníze. Ptáte se za co? Za zabití nepřítele a za splnění úkolu. Finance využije k nákupu zbraní a vojenskému vybavení.

Čtvrtek: plné čáry, přerušované čáry, střídavé čáry, odkazovací čáry,  kótovací a pomocné čáry, hraniční šipky, pauzák, šablony, technická pera...syn tvoří "nějaký" výkres…ne pro Američany, Brity, mimozemšťany, ale pro kantora Tomáše Žielinského. 

Pátek: Nevnímá! Je v důležité roli zločince v "nějakém" městě a postupně stoupá v hierarchii organizovaného zločinu.

Po dlouhé úvaze jsem se rozhodla pro jediné možné řešení: prosím, obnovte základní vojenskou službu, mám pro Vás výborně vybaveného mladého brance, který okamžitě nastoupí do náročných vojenských akcí. Zn: IHNED!

 

 

 

Autor: Andrea Anna Peldová | středa 16.1.2013 8:59 | karma článku: 20,08 | přečteno: 880x