Je internetová nevěra-nevěra?

Ta rozkošná dáma vedle, se nenatáčí na kameru, aby večer překvapila manžela. Ta dáma je online s nějakým "borcem", který na druhé straně drátu sedí nahý, má ho v ruce se slovy: „jsi krásná, sáhni si na kalhotky, a teď na prsa, nádhera...a teď si je sundej, chci být u tebe, nevydržím to a bla bla blaaaa.“

 

Teď si představme, že jsme muž, který jde domů o něco dřív z práce. Otevíráte dveře, jste utahaný, zpocený, svlékáte si sako a boty. Odkládáte klíče od auta na botník a slyšíte hlas své manželky: „ jo, dělám si to, jsem mokrá, chci tě…“ nahlédnete do otevřených dveří ložnice a spatříte manželku, která onanuje před web kamerou. Koutkem oka zahlédnete "něčí" ruce, které drží ztopořený penis. 

Obdržela jsem včera dotaz od paní Blanky: Snad by nebylo příliš nemístné Vás požádat o laskavost. Moc by mě zajímala reakce Vašich čtenářů na otázku: Je nevěra na internetu nevěrou? Bohužel mi nebyl dán dar písma jako Vám, abych ho mohla sama napsat blog. Kdybyste si našla chviličku času, zkusila se zamyslet nad tímto tématem a napsat o něm blog, byla bych Vám velmi vděčná. Je to téma, o kterém dost často debatujeme s kolegyněmi a pořád se nějak nemůžeme dobrat odpovědi. Přeji krásný den a mnoho úspěchů ve Vašem dalším psaní. S pozdravem Blanka. 

Internetové flirtování, vzrušování, zpestřování se rozmohlo takovým způsobem, že to řeší spoustu párů jako bolestivou záležitost. 

Já si myslím, že to nevěra je, sice ne fyzická, ale je. Já jako manžel, který spatří svou manželku v PC rozkoši, (tak jak vidíte dámu nahoře) s nějakým chlápkem, cítila bych se podvedena a bylo by mi dost mizerně.

Je internetová nevěra-nevěra?

 

Autor: Andrea Anna Peldová | úterý 31.5.2011 9:46 | karma článku: 20,83 | přečteno: 3522x