Jak správně uložit

Když vizuální zvíře zavětří krásnou podívanou, podívá se. Zpomaleně, nenápadně okoukne postavu, chůzi a nohy. Nespěchá. Umí totiž zvláštní věc. Dívat se. Nahrává a ukládá oční rozkoš na „potom.“ Prsa a prdýlka jsou tvary, na které se umí chlap dívat celé hodiny.

Pohyb těchto dvou částí ženského těla, zbožňuje. Prsa a zadek dokáže dovést chlapa k očnímu orgasmu. Obzvlášť teď v letním období, kdy ženy mají na svém těle jen...několik málo gramů látky. Kochání nádherné a svůdné zadní části ženského těla "zadečkem,“ si umí patřičně užít. Počká si. Přesné načasování má v hlavě "TEĎ" a otočí se.

Pánové, jestli Vás mohu uklidnit, nejste v tom sami. I my se rády podíváme, okoukneme postavu a chůzi. I my v sobě máme vizuální zvíře, které se kochá svůdnou, přední částí Vašeho těla.

My to víme. Vy to víte. Všichni to vědí a skoro všichni očkem kouknou. Nic víc, nic míň.

Pánové, a proto mám na Vás jednu malou prosbu. Ukládejte tak, abychom se mohly i my ženy dostatečně pokochat. Směr nahoru a dolu, jak vidíte na obrázku, není vizuálně pěkný a horko těžko spustí naší fantazii. Když si vezmete příklad z Dalibora Jandy (směr stehno) budeme spokojené. Ovzlášť teď v letním období, kdy máte na svém těle jen...několik málo gramů látky. Děkujeme :-) 

Autor: Andrea Anna Peldová | čtvrtek 26.7.2012 8:11 | karma článku: 17,82 | přečteno: 1809x