Deník šílené vagíny

Na pultech leží šílených deníků milenek, manželek, matek, novinářek… až až. Chvályhodné, ale ten, kdo hýbe světem, jsem já!

...svalová trubice spojující dělohu se zevními pohlavními orgány (odporně odborný, ale je to tak). Jsem symbolem ženské sexuality, plodnosti a díky mému prostřednictví jste tady.

Včera jsem si položila otázku: „Měla bych mlčet jen proto, že jsem vagína?“ Nad odpovědí jsem přemýšlela hodně dlouho (24 hodin)…a došla k závěru: „Ne! Vagi, proč bys měla mlčet? Svět se kolem tebe točí, tak učiň otevřenou a upřímnou zpověď. Otevři tabu a neboj se položit vagi-otázky, vagi-zamyšlení, vagi-listárnu, vagi-názory."

A začnu hned teď!

Ráda bych odstartovala prvním tabu a to jsem já „Vagína.“ Ano, jsem kousek svalu, který spojuje, ale to, co mě zdobí je vulva, vulvička, božská buchtička po které muži, co je svět světem, touží. Častá věta: „vždyť ji mají všechny stejnou,“ je chybná. Mám mnoho podob a rčení: „příroda je mocná čarodějka“ u mě platí na sto procent. Každá vulvička je jiná tvarem, chutí a vůní.

Jsem pyšná na dílo, které vytvořil McCartney. Našel odvahu a ukázal světu „MĚ“ takovou, jaká opravdu jsem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

400 vagín pohromadě na veřejnosti

„The Great Wall of Vagina“ je devět metrů dlouhá zeď, která se skládá ze 400 sádrových odlitků pochvy, uspořádaných do deseti velkých panelů. Každý z nich je originál. Toto dílo vznikalo pět let a ateliérem Jamieho McCartneyho prošlo 400 žen. Bylo jim od 18 do 76 let a pocházely z 20 zemí. Mezi dobrovolníky byly matky a dcery, ženy před a po porodu, po plastické operaci, dvojčata a dokonce transsexuální muži. Výstava genitálií proběhla poprvé loni v květnu v Brightonu ve Velké Británii. (http://pravdu.cz/vystava/the-great-wall-of-vagina-zborme-to-tabu-v-kline).

No řekněte, není to krása? Jsem to já, čemu se muži, tak často věnují...doma (i mino). Znají každý můj milimetr, každý záhyb, každou odlišnost a co mě ze všeho nejvíc těší je, že beze mě nemohou existovat.

Jsem chrám, který každá žena ukrývá pro svého milovaného. Jsem vzácnost ukrytá v klíně. Jsem rozkoš, po které…Vy muži tolik toužíte, ale o tom budu psát příště...

 

Zde je má adresa pro všechny, kteří mi budou chtít napsat VagiDNES@seznam.cz a najdete mě i na Facebooku pod názvem Deník šílené vagíny, kde se na Vás moc těším.

 

Přeji Vám krásné svátky jara a brzy nashledanou. Vaše Vagi :-)

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Andrea Anna Peldová | neděle 8.4.2012 19:30 | karma článku: 24,50 | přečteno: 6305x