Adoptujte si svou zoufalku

A je tady novinka !!!                                                                

Už se na to nemohu dívat. To je samé adoptujte si, adoptujte si, adoptujte si. Jo to bohulibé, ale okruh adopcí na dálku je stále stejný.

Víte kolik je v naší republice rozvedených žen? A tušíte vůbec, kolik jich žije ve finanční tísni a jsou zoufalé?

To byste se divili, jak klopí očka a jsou smutné.

Popularita adopce na dálku stoupá, a proto jsem zavedla novinku: „Adoptujte si svou zoufalku.“

Divím se, že s tím nepřišel stát, protože v jeho zájmu by mělo být, aby se měl každý dobře. Rozvodovost stoupá. Rozpadlých rodin přibývá a kdo tím nejvíce trpí? Děti. A o ty by se měl stát, jako o svou budoucnost více zajímat. Není v jeho silách udržet dva lidi, kteří spolu již nechtějí žít. Není v jeho možnostech finančně zajistit samotné a opuštěné ženy, které když zaplatí nájem, živoří. Stát se musí „přeci“ postarat o jiné hladové krky.

Utahaná, sedřená, opuštěná = krapánek hystericko-zoufalá = bez peněz, opory = bez chlapa = bez sexu = (to stačí, chce si mi napsat: chcete je?) = smutná matka pro své děti. A co z toho vyplývá? Rostou nám malinký zoufálci.

Individuální dárce bude pravidelně přispívat a životní úroveň zoufalky se zvýší. Když bude mít zájem, může zasílat i věcné dary (poukaz na dovolenou, auto apod.).

Zoufalka a sponzor si budou pravidelně dopisovat. Na fotografiích uvidí tu svou v kadeřnictví, kosmetickém salónu, na tenise, na golfu, v restauraci, na dovolené u moře, v obchodech …zaručuji Vám, že z toho budete mít dobrý pocit. Zouflka bude usměvavá, spokojená, její děti v rámci možností šťastné…a když jí ještě zaplatí dárce vzdělání…časem svou rodinu zajistí sama.

Darujte zoufalce nezávislost, dáte jí to nejcennější…perspektivu na lepší život.

A to, za ty super fotky stojí. No ne? :-)))

Pánové a nezapomeňte na jednu věc…když si to řádně spočítáte, tak Vás manželka v kombinaci s milenkou vyjdou mnohem dráž.

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Andrea Anna Peldová | středa 9.11.2011 21:34 | karma článku: 17,78 | přečteno: 1529x