Zeman není *****! A není! A není! A není!

Neodvažuju se z toho slova v nadpisu použít ani jediné písmenko. Kdo neví, které mám na mysli, může se juknout do mého blogu pojmenovaného Nové poznatky o Kundě 

(tam se použít může, neb je to název estonské vesnice) anebo si přečíst nápis, pěkně vyvedený na plotě poblíž brněnského letiště, ve kterém neznámý písmomalíř klade rovnítko mezi nejmenovaný orgán a našeho pana prezidenta, přičemž se tváří, že je to citát z pera dávno zesnulého slavného novináře, samotného Ferdinanda Peroutky.

Tak proti tomu musím okamžitě, hlasitě a důrazně protestovat. A nejen proto, že je tento výrok s největší pravděpodobností Ferdinandu Peroutkovi mylně připisován. Protestuji proti jakémukoli přirovnávání prezidenta Zemana ke ***** a – to především – proti přirovnávání ***** k prezidentu Zemanovi.

K popsání Zemanovy osobnosti lze jistě použít mnoho epitet – a většina z nich již byla použita. Sama je nešířím, ale ani proti nim neprotestuju. Chcete-li se o Zemanovi vyjádřit jako o „senilním dědkovi s vychlastaným mozkem“, no budiž, máte na tenhle názor právo (a nejspíš by ho s vámi sdílel i leckterý neurolog či psychiatr). Chcete tvrdit, že je to šašek, který celému Česku dělá ostudu? Ani v tom vám nehodlám odporovat (třebaže netuším, jak se takové prohlášení líbí třeba profesionálním šaškům v cirkuse).

Ale ZEMAN JE *****? Tak to teda ne! Víte, co je to *****, lidičky? No přece orgán, který nás přivedl na svět! Všechny, jak tady sedíme. ***** je zařízení, bez kterého by lidstvo, ale ani žádný ze savců a ostatně i mnohý obratlovec prostě nemohl existovat. ***** je základ života, ***** je zdroj a důvod naší existence. Tak si to, prosím, uvědomte a přestaňte ***** přirovnávat k našemu panu prezidentovi. To si ***** fakt nezaslouží. Fakt ne.

Autor: Iva Pekárková | neděle 6.3.2016 15:39 | karma článku: 34,28 | přečteno: 3245x