Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Martin V2

25. 8. 2011 8:37
Dotaz

V UK nefunguje nic podobného Katastru nemovitostí?

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

25. 8. 2011 8:50
Re: Dotaz

Ovšemže ano. Za, tuším, 3 libry můžete získat jméno majitele. Ale chvilku to trvá. A v případě Filipínek sousedé zřejmě velmi dobře vědí, kdo dům vlastní, jen s tím nemůžou nic dělat.

0 0
možnosti
PH

petrph

25. 8. 2011 8:28
možné to je

Takže doufám že jim dal ten s kým sepisovali smlouvu aspoň klíče..:-)

0 0
možnosti
PN

burden

25. 8. 2011 4:33
to není teorie, to je hypotéza

Ano, fungovat by to tak mohlo, nelze to vyloučit. Ale v tom případě je divné, že to není všeobecně známo. Předpokládám, že když je přišli vyhodit policajti tak vyndali tu smlouvu nebo co to měli a celá ta situace by takto byla popsaná už v prvních zprávách.

Jinak zjišťuji, že existuje jeden zatím nepopsaný přírodní zákon. Pokud jsou Romové obviněni z čehokoli, nejpozději během pár dnů se zjistí, že jsou v tom vlastně nevinně a může za to "někdo jiný". Někdo jiný je buď bílý anebo neznámý.

1 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

25. 8. 2011 1:29
Tentokrát se Vám posmívat nebudu a malinko souzním

Byla jsem doma sama, manžel i syn jeli na potápění, což mě tedy nebaví a ozval se telefon. Policie a že prý na objížďce zjistili, že moje chalupa má vypáčeny dveře a je zřejmě vykradena. Upozorňuji, že chalupu mám 62 Km od bydliště. Měla jsem tisíce nálad, ale v noci se tam štrachat ani jednu. Policista na telefonu znervozněl a trval na tom, že tam musím jet. Poprosila jsem ho, jestli by to nemohl zatlouct hřebíkem a já tam pojedu až ráno. On mě řekl, že jsem naivní osoba a jestli tam dopoledne přijedu a dům už bude obsazen Romy, nemůže mně už pomoc, protože když vniknou do otevřeného domu, není to vloupání, ale obsazení nepoužívané nemovitosti a může to po soudech trvat roky, než mně chalupu uvolní a musím počítat s tím, že už to bude dezolát. Cestou byla bouračka a samé zdržení a až k ránu jsem před chalupou, za stuhami z plastu objevila chudáka hladového policajta. Škoda za 60.000, pachatel nikde, ale polda je kámoš dodnes.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 8. 2011 2:04
Re: Tentokrát se Vám posmívat nebudu a malinko souzním

Takže to v praxi znamená, že když i odkočím k sousedce a na pět minut nechám otevřené dveře, může každý, kdo do bytu vstoupí, prohlásit jej podle stejného principu za nepoužívanou nemovitost? A co teprv ti, kdo odjedou na víkend a zapomenou zamknout byt?

0 0
možnosti
S

saratom

24. 8. 2011 23:08
...

Když jsem četla Váš původní příspěvek, napadlo mě tehdy, že to squattování proběhlo asi tak, jak píšete dnes. Vyprávěl mi totiž kdysi jeden známý, původem z Košic, že on přijel do Londýna autobusem, který vypravil úřad práce na základě faxové nabídky na práci v továrně na zpracování zeleniny. Asi 40 lidí přijelo do Londýna, na nádraží je čekal nějaký pán, dal jim podepsat smlouvu, předal jim mapu a klíče od penziónu, vybral si od každého po x librách, tak jak bylo domluveno s úřadem práce, a odjel. V penziónu o nich nevěděli, v továrně jim řekli, že smlouvy jsou podvod. Tak odjeli domů. Ten známý byl jediný, který z celého autobusu zůstal. Nikdy nikoho chytili, nikdo to asi ani nevyšetřoval. Podotýkám, že ten podvodník nebyl Rom.

0 0
možnosti
S

saratom

24. 8. 2011 23:53
Re: ...

myslím, že princip, kdy se někdo snaží podfouknout nově příchozí, a tedy nezkušené a neznalé, funguje poměrně běžně v každém velkém městě, v Londýně určitě obzvláště. Mimochodem, v Praze jsou takto celosvětově proslulí právě taxikáři, že. Ale uznávám, že to, že se někdo nastěhuje do cizího bytu a ještě majitele pohostí vínem, vyhází jeho věci atd. je šílené. Bohužel většinu lidí, včetně mě, na první pohled zaujme pouze to, že se jednalo o Romy.

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

24. 8. 2011 22:33
Za všechno můžou odporní multikulti kuchaři

a za tohle se budou smažit v pekle, ale ať si nedělaj naděje, nebudou mít peklo po smrti, ale v životě!

2 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

24. 8. 2011 22:28
A já už jsem se lekla, že za všechno můžou zlí běloši

Nebo přece jen jim lze klást vinu za podmínky, ve kterých členové gangu vyrostli?

0 0
možnosti
LA

Lex Aeterna

24. 8. 2011 22:38
Re: A já už jsem se lekla, že za všechno můžou zlí běloši

ano, můžou za to zlí běloši, Kocábové a Uhlové, všichni, co v honbě za ziskem, nebo sexuálním pudem (viz Opočenský) zradili právní stát, a z prachsprostých kriminálníků udělali diskriminovanou menšinu s tunou lidských práv.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com