Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Moc nechápu, proč se té pomýlené osoby zastáváte. Vždyť ona se nemusí s těmi lidmi setkávat. A když nepozná s kým má tu čest z jednání s nimi a nepoučí se, ať si to užije. Až do dna.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že byste Lence Procházkové nejvíce pomohla tím, že byste jí její tragikomické angažování vymluvila.

Zdá se, že ona vždycky tak trochu šlapala mimo takt.

2 0
možnosti
TM

No jo, pan Pavlík má recht. Potíž je v tom, že když vynechám pár jedinců, tak proti restitucím jsou povětšinou - řekněme - méně brilantně smýšlející spoluobčané. Teď myslím proti restitucím principiálně, on je tu totiž ještě problém samotného zákona, který má chybky značné, to jistě. Ale to je už dost sofistikovaný problém. Navíc to ve skutečnosti ani nejsou restituce, ale to už je fakt jedno :-) Cynicky - jen ať ji podporují. Alespoň ji to zaměstná ;-D Ale ve skutečnosti bych ji přál, aby ji zrovna tohle přestalo trápit. Národní suverenitu nám berou jiné věci, že bude mít církev lesy, to fakt ne.

2 0
možnosti
JP

J35a71n 45P81a58v18l63í65k

19. 7. 2013 10:24

Ono to bude nejspíš tím, že paní Procházková promlouvá k těm málo nebo téměř nepřemýšlejícím, takže ta komunikace s nimi je pak zákonitě k ničemu.

3 0
možnosti
ZB

Asi Vás to překvapí, ale mnozí odpůrci církevník restitucí nejsou shopni pomáhat inteligentně. Ta skupina, kterou jste popsala, je pravá česká klasika...

1 0
možnosti
AK

Je to jen nenávist a závist.

2 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, velmi rád bych věděl, jaké významné disidentské aktivity má Lenka Procházková za sebou. Vím že se významně zapsala do režimní protichartistické propagandy tím, že se v "přírodním oděvu" nechala spisovatelem Ludvíke Vaculíkem zvěčnit na náhrobním kamenu.

Ale, je ještě něco významného kromě tohoto?

1 0
možnosti
IP

Přečtěte si Zvonek a pak chorál, knižní rozhovor, který jsem s ní dělala. Moc se jí povedl, myslím, a sama jsem hrdá na své drzé otázky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7510x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com