Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem si například diskuse zatrhla, protože jsou občas hodně vulgární. Ale není jich moc. Musela bych promazávat, a tím bych zbytečně diskutujícím dle systému mazání iček ubírala body. Jakmile by byli 10 vyřazeni, už by nemohli půl roku diskutovat a to mi připadne nespravedlivé. Ale jeden mě pronásledoval, psal, že bych měla chodit kanálama u milých článků o kočkách, protože jsem zveřejnila jinde názory íránské televize na stav hollywodského průmyslu. Redakce blogu mi radila, mažte a mažte a za chvíli bude po něm. Ale mě ho bylo líto. Nápad, že se některé z nejzajímavějších nejkvětnatějších diskusních příspěvků objeví v knize Ivy Pekárkové je PR strategie na její novou knihu, aby si ji čtenáři, navnazeni jejím geniálním blogem, přečetli. Ostatně této strategie využil komik a bavič HBO John Oliver, ten dokázal udělat několik svých šotů jen z příspěvků svých čtenářů. Na rozdíl od Ivy Pekárkové ale u toho ještě dokázal být vtipný a uměle naaranžovaný smích mě donutil se smát.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem si například diskuse zatrhla, protože jsou občas hodně vulgární. Ale není jich moc. Musela bych promazávat, a tím bych zbytečně diskutujícím dle systému mazání iček ubírala body. Jakmile by byli 10 vyřazeni, už by nemohli půl roku diskutovat a to mi připadne nespravedlivé. Ale jeden mě pronásledoval, psal, že bych měla chodit kanálama u milých článků o kočkách, protože jsem zveřejnila jinde názory íránské televize na stav hollywodského průmyslu. Redakce blogu mi radila, mažte a mažte a za chvíli bude po něm. Ale mě ho bylo líto. Nápad, že se některé z nejzajímavějších nejkvětnatějších diskusních příspěvků objeví v knize IvyPekárkové je PR strategie na její novou knihu, aby si ji čtenářim, navnazemi jejím geniálním blogem, přečetli. Ostatně této strategie využil komik a bavič HBO John Oliver, ten dokázal udělat několik svých šotů jen z příspěvků svých čtenářů. Na rozdíl od Ivy Pekárkové ale u toho ještě dokázal být vtipný a uměle naaranžovaný smích mě donutil se smát.

0 1
možnosti
RP

Mám pocit, že poslední dobou Vaše blogy už přestavají být zajímavé neboť jsou stále stejné. Vaše první knížky jsem četla s nadšením, suprová byla o vaší cestě za manželovou rodinou ale od Černych varlat mě už nelákají, hodně jste klesla ke zbytečné vulgárnosti v i ve svých dalších knížkách. Blogy si přečtu, mě naopak zajímají názory pod nimi a porovnávám si tam svůj názor...protože Vy žijete tam a my tady!A docela jste mě překvapila že jste napsala že reakce pod svými články přestáváte číst, nějak mě to nedává logiku..tak proč do Idnesu vlastně píšete?

4 0
možnosti
MR

M68i75l47a64n 28R87a20d27e43k

23. 5. 2016 17:56

to ze jste multykulty me nevadi, ja nejsem levicak, hatefree, slunicko ani aktivista abych nenavidel lidi co maji jiny nazor nez ja. Sice jim odepisu nebo odpovim, muzu se i pohadat, ale nikdy, NIKDY bych takoveho nenapraskal aby byl potrestan, a nedar bych abyste vy ci nekdo jiny na blogu skoncil protoze myslite jinak nez ja.

Nejsem totiz praskac Culik, to je ten kteremu sjte napsala dopis kde ho chvalite.

Ted bych akorat rad vedel proc jste utekla z toho raje udavacu a tleskate jinym bomzakum?

3 0
možnosti
Foto

Vy babo jedna nemravně pravdivá, Vy neumětelko nevylhaná, neschopná lhát si ani do vlastní kapsy,ať už se jedná o sex, erotiku, takový ty kecy proti proudu, metrbabo trefná, co nemáte ani za mák nestoudnosti a vybalíte se s povídkou o holce, co chce patřit hajnýmu ve třinácti a on neví, co s tim, no bylo to Vaše, nebo ne? Střelkyně, penerko, co se s tím nemažete a všem vyklopíte, nastřelíte věc bez pardónu a položíte na stůl, jak taky může jeden uvažovat v klidu dle svýho osobní já ...a totiž... budete na mě naprdnutá, což teda umíte párexceláns...No prostě já ráda svobodomyslnost, takže zasloužila byste, jak to tak jiný viděj... ale , když já Vám vynadat prostě nedokážu.;-) a to už jsem to chtěla přitom udělat několik let!

3 2
možnosti
MV

Paradoxní je, že nadávky vám prý nevadí, ale když vám někdo napíše pravdu, která je v rozporu s vaším multikulti světem, tak vám může prasknout žilka v oku.

9 0
možnosti
IP

no s timhle uz by se mozna mohlo pracovat, bohuzel je to prilis slusne

1 0
možnosti
BH

... na výkřiky typu "...a teď do mě!", které se stále častěji objevují nejen v článcích, ale i v diskusích, mám jedinou odpověď: "A proč?"

5 0
možnosti
KK

Paní Pekárková,

ve Frankfurtu mého času, kdy jsem tam studoval a taxikařil, prostitutky v Elbestrasse (a všude jinde) odháněly černochy a turecké Gastarbeitry. Obávám se, že mnoho čtenářů vás má za "uvědomělou multikultimatraci", což je něco hluboko pod frankfurtskými prostitutkami. Morálně myšleno. Doufám, že to cenzor nebude brát jako urážku, ale jako to, co to je. Pokus o vysvětlení, proč máte negativní komentáře. Víte, já bych vás nekomentoval, ale řekla jste si o to. Tak jsem vám vyhověl. Přimluvte se za mě u cenzora !

5 0
možnosti
IP

no... uvedomela multikultimatrace (sorry, pisi na klavesnici bez ceske diakritiky) neni uplne nejhorsi, diky.

0 0
možnosti
KK

"..Bohužel diskuse u svých článků už delší dobu skoro nečtu.."

To neděláte dobře. Komentáře jsou to, co se v technice nazývá "zpětná vazba". Bez ní mnoho systémů nefunguje. Vox populi, vox Dei.

10 0
možnosti
Foto

K89a60r95e36l 42M69á69d42l74e

23. 5. 2016 10:39

Já cítím jen jistí zklamání, ale to není důvod k nadávkám. Prostě kdysi oblíbená blogerka sršící vtipnými drobnými postřehy jakoby se náhle ocitla na výplatní listině Hate free a začala nás vychovávat.

16 0
možnosti
KK

Čím to, že "Hate free" vzbuzuje tolik nenávisti ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com