Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Tentokrát nesouhlasím. Reklama mimo jiné platí i to, že zde ZDARMA PUBLIKUJETE (a děláte sama sobě ZDARMA reklamu).

Nechcete-li mít něco zaplevelené reklamou, zřiďte si vlastní doménu, placenou.

Pochybuji, že by se v diskusi tahle moje rada neobjevila:)

4 0
možnosti
SW

Udelejte s tim neco? ZDE? Bohuzel, tohle je bud o zvyknuti si nebo se presunuti na vlastni pisecek. Demokraticky.

4 0
možnosti
PK

Proti reklamám na blozích už se tu ozývali jiní a už před několika lety, (jestli si dobře vzpomínám, tak třeba pan Větvička, nebo pan Drábek a jiní).

 Několik blogerů ina protest svůj blog zde i zrušilo, proto mi vaše dnešní "naštvání" přijde malinko špatně načasované- reklamu jste měla víceméně u každého blogu- ale ozvete se až kvůli reklamě při volbě prezidenta?? :-/ 

iDnes nabízí reklamní prostor a kdo si ho koupí, ten inzeruje, může se vám to nelíbit, ale to je tak vše, co s tím můžete udělat.

4 0
možnosti
IP

Milá paní Petro,

nechci se pouštět zrovna do vás, protože lidí, kteří říkají to co vy, je spousta. Souhlasím s vámi v tom, že reklama je podle všeho nutné zlo. Ale už ne v tom, že se s tím nedá nic dělat. Běžné "spotřebitelské" reklamy tolik neublíží -- jistě, když si třeba koupíte lacinou letenku do Bangkoku či kam (i na ty tu běží reklamy), poněkud zvětšíte svou uhlíkovou stopu a obohatíte možná nějakou společnost, ale v zásadě se mnoho nezmění. Politické reklamy (které se nemusí nutně týkat osob politiků, ale třeba způsobu řešení určitých problémů) mi připadají mnohem zhoubnější. Pokud se tenhle server otevřeně nehlásí k určité politické inklinaci, měl by si podobné věci rozmyslet, nemusí přece přijímat každou nabídku -- společností ochotných za reklamu zaplatit je víc.

Nejvíc mi, musím se přiznat, vadí prohlášení, že se s tím nedá nic udělat. Nevím, kolik vám je, ale já se dobře pamatuju, že přesně tohle se říkávalo před rokem 89 o celé politické situaci. A vidíte to -- spousta lidí proti tomu něco dělala, průměrní občané o tom pomalu ani nevěděli. Dnes máme konečně demokracii a se spoustou věcí se "dá něco dělat", i když to možná není jednoduché.

Mimochodem, o tom, že se mi jistá konkrétní reklama nelíbí, jsem psala už dřív.

3 6
možnosti
TS

Zřejmě si pletete pojmy s dojmy. Tento blog není váš. Máte pouze za daných okolností právo a možnost na něj přispívat. Vyplněním registrace a přijetím podmínek se nestáváte majitelem naprosto ničeho. 

Mrzuté, že?

8 1
možnosti
IP

Omyl. Jsem majitelem veškerých textů na blogu, je to můj blog. Texty na něm za jistých podmínek poskytuju serveru idnes. Chápu, že údržba serveru něco stojí a milým zdrojem příjmů jsou reklamy, myslím ale, že není správné, aby na "neutrálním" serveru byly politické reklamy, navíc teď, když se naše země poněkud polarizovala, pokud se prezidentských kandidátů týče, reklamy podporující pouze jednu stranu. Depilaci celého těla či výlet do Bangkoku za výhodnou cenu snesu:-)

2 6
možnosti
Foto

Paní Pekárková, z něčeho i blog na iDnes žít musí. Pokud je to placená reklama, těžko s tím něco uděláte. Je to úlitba jiným volným myšlenkám a projevům. Vždycky je něco za něco.

Mne žere daleko více, že mých daná, které tu v této republice platím, jdou příspěvku na KSČM, na pohrobka KSČ. No, upalovat se kvůli tomu nebudu, ale je to svinstvo, v mém případě dvojnásob.

4 1
možnosti
PD

Neudělají, museli by začít u sebe. A to by je, ouvej achich ouvej, bolelo na duši. Oni by potom jen horkotěžko hledali jiné, nepolitické téma, kde by zvládli sesmolit pár vět aniž by vzbudili posměch.

Vy píšete jinak, za což Vám děkuji. Politika a politická témata na zdejších blozích mi už dávno lezou krkem, bohužel ne však blogerům. A tak je povětšinou nečtu.

2 2
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7510x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com