Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Obvykle nad těma internetama jen mlčím a vrtím hlavou, ale Váš příspěvek mě z jakéhosi důvodu přiměl to embargo prolomit, patrně asi jistota, že Iva Pekárková sama reagovat nebude: Madam (a těch šest inteligentů, co vám to lajkuje), Kenny není muslim. Je křesťan (jako spousta Afričanů). A ne, neubližuje jí. A ano, i lidé žijící v zahraničí mají právo vyjadřovat svoje názory. Zejména když mají s daným tématem řadu osobních zkušeností, které zápecníci postrádají. 

Práce v kebabárně je regulérní zaměstnání a je stejná makačka, jako v kterémkoli jiném fastfoodu, věřte mi :)

P.S.: A co váš manžel? Jakého je vyznání? A ubližuje vám často?

0 0
možnosti
JK

Tentokrát s vámi, paní autorko, nesouhlasím ani náhodou. Islám tady nechci. 

Nejde o náboženskou víru, tu ať si vyznává kdo chce jak chce. Ale v soukromí, v sobě, bez vnucování jiným.¨

Jde o způsob určitých zvyklostí a hodnot. Islám není kompatibilní s demokracií.

1 0
možnosti
JN

J15i71ř46í 23N88o46s51e53k

10. 7. 2015 19:10

Paní Pekárková, už dávno žijete jinde, že? V Londýně tuším. S muslimem - či jiným "nekřesťanem" - tuším. Ubližujeme vám? Jakým právem nás soudíte, že nechceme ohrozit bezpečnost země a odmítáme živit stovky a tisíce příživníků? Víte, jakou v Německu mají muslimové zaměstnanost? (vynechte kebabárny, prosím.)Rv

8 0
možnosti
AB

Paní Pekárková, vy když si uděláte v bytě bordel, tak neuklízíte, ale stěhujete se do bytu k sousedovi, který má ještě relativně uklizeno? Pokud ano, tak váš postoj chápu, ale já považuji za slušnější si doma uklidit. A takový je i můj názor na tuto problematiku!

11 0
možnosti
XB

Pani Pekarkova Vy jste taky jedna z tech Arabel?

1 0
možnosti
Foto

Klidně si dělejte legraci, ale co se týče Islámu, je mi velmi blízké hodnocení Mustafy Kemala Atatürka: "Islám, tato absurdní teologie nemorálního beduína, je mršinou, která otravuje naše životy." Nechci, aby se tato mršina u nás rozmáhala.

15 1
možnosti
JL

J27a76k36u35b 29L22é79d24l

10. 7. 2015 15:55

Měl byste na ten citát zdroj? Čistě ze zvědavosti, prosím.

0 0
možnosti
Foto

Nikdy neříkej nikdy. Myslel jsem si, že už nebudu psát, ale občas na určité události člověk nemůže nereagovat a mlčet.

Když jsem poprvé psal svůj blog, varoval jsem muslimy, že prohlášení jejich náčelníků a duchovních inspirovaných ortodoxními režimy o zavedení paralelního práva atd. bude mít za následek nevyhnutelný vpád policie, jelikož začali útočit na státní struktury. Nebrali mě vážně a říkali, že přeháním a ani ne dva měsíce poté, ÚOOZ konal svou razii. Islámské vedení na to reagovalo veřejnou modlitbou před budovou MV, což víc podráždilo společnost, která to interpretovala jako akt vzpurnosti vůči státu a jeho občanům a nemluvě o komentářích na adresu zahalených muslimských dětí pyšnících se vlajkou České republiky. Jestli tím chtěli muslimové vyvolat soucit v Češích, tak opak byl pravdou. Ironií je, že mě poté pár lidí z islámského vedení obviňovalo ze spolupráce s policií, protože nemohli chápat, jak jsem to mohl předvídat. Člověk však ve skutečnosti nepotřebuje spolupracovat s policií ani mít vysoké IQ, aby věděl, že to bylo nevyhnutelné.

Když jsem odešel do Tuniska a vyděsil mě vzrůstající extremismus a vpád wahhabistů, kteří chtějí dělat z Tuniska další Sýrii, psal jsem blog, ve kterém jsem varoval Čechy, aby nedovolili vznik takového směru v ČR. Na to jsem dostal pár mailů od svých muslimských bratrů, že lžu a rozšiřuju jen paniku, a že ve skutečnosti byl můj blog vlastně pokus o získání náklonnosti Čechů, anebo abych získal občanství. Dokonce pár lidí, které jsem donedávna považoval za přátele, a kteří když potřebovali, jsem vedle nich stál, začali rozšiřovat fámu, že tentokrát už musím pracovat pro tajné služby. Ani ne pár měsíců po mém článku byl první útok v Tunisu a předevčírem ten druhý. Hodně mě štve a frustruje pocit bezmoci, že sice víš, ale nemůžeš nic změnit.

Dlouho jsem na takové poznámky nereagoval včetně těch o mé neexistenci, protože jsem se sám sebe ptal, jestli o tom budu psát, jaký je ve skutečnosti můj motiv? Osobní pomsta za pomlouvání anebo mám p

5 0
možnosti
Foto

Ať věříte v NĚCO nebo v NIC, tato společnost stojí na civilizačních základech křesťanské víry. Zbytečně vulgarizujete. Chceme žít po svém. Chceme moc?

10 0
možnosti
IP

Pane Černý, obvykle neodpovídám na příspěvky, které mi připadají hloupé, urážlivé nebo "filosoficky" příliš obehrané. Ale ve vašem případě udělám výjimku, protože si vás vážím. A zeptám se: Kde je kolébka křesťanské víry? Kde se Ježíš narodil? Nepřinesli nám náhodou víru dávní "migranti"? Ostatně, my všichni jsme migranti, jak je dnes už jednoznačně ověřené -- z Afriky.  Pokládáte řečnickou otázku: Chceme moc? Já myslím, že tady jste bohužel trefil hřebíček na hlavičku: skutečně chceme moc, moc hodnotit ostaní podle vlastních omezených měřítek, moc rozhodovat nad životem a smrtí, moc nazývat jiné lidi "to" a upírat jim lidství.

2 2
možnosti
ZB

Paní autorko,Zeman už je pouze bezvýznamná figurka.Ve skutečnosti už vládne v Česku jakýsi Konvička.Ten nás dovede ke štěstí všechny,už jen zbývá popravit pár vlastizrádcu....:-)Karma

3 9
možnosti
Foto

pobavila jste mě, jako vždy ostatněR^

0 2
možnosti
KT

To vám stačí málo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com