Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E71m86i81l 54N34o87v38á12k

10. 4. 2015 16:55

Asi jste nepochopila rozdíl mezi zákazem "veřejné propagace" a úplného zákazu. Tady nikdo zakázat muslimů jejich víru nechce. Jen at si to praktikují doma;) Na ulici ne.

1 0
možnosti

Kdysi jste psala dobře...

1 0
možnosti

plná Evropa..

Tak to mělo končit...

0 0
možnosti

Stejně je to zvláštní- v Evropě se vede v podstatě akademická debata (a ani to ne zdaleka všude), co s islámem, jestli to náhodou není v rozporu se zákonem, v podstatných věcech se jim vychází neuvěřitelně (podle mně samozřejmě chybně..) vstříc a oni se zatím jezdí v neustále narůstajícím počtu učit, jak vést džihád a pak to vesele praktikují v zemích, které jim poskytly azyl.

A přesto vznikají blogy, jako je tento. NEPROVOKUJ, NEPROTESTUJ a a oni se uklidní. A co se jim  dělo v Evropě tak hrozného před Madridem 2004 a Londýnem 2005? A co před Ch.Hebdo a Kodaní ?!!

Ustupovat nemá žádný smysl. Je to koncentrované zlo a je ho

2 0
možnosti

H96a61n98k71a 27C38h44e69n

10. 4. 2015 20:42

Myslím, že paní Pekárková měla na mysli, že je zbytečné otravovat život muslimům v ČR, protože jich není moc a z velké většiny milují své blonďaté manželky a nepřejí si nic jiného než tady normálně žít. (Tohle je dané i způsobem, jakým se sem z velké většiny dostali - zatímco do Anglie nebo do Francie jich přijelo spousta za prací - levná pracovní síla -, tak u nás jsou to většinou inženýři a doktoři, kteří tu zůstali po studiích, prostě je to nesrovnatelné.)

1 0
možnosti

No, jestli muslimů v České republice nepřibývá, jsou zatraceně hlučnější a viditelnější. Já tedy nejsem příznivcem toho, aby se někomu zakazovalo nebo přikazovalo v co má věřit, ale rozhodně bych se držela zásady neustupovat, neustupovat - v ničem a ani o píď. Žádné výjimky, žádné ohledy.

Jenže je to čistá utopie v zemi, kde máme všechny zákonné prostředky poradit si s kriminálníky a nepřizpůsobivými a nevyužijeme je a navíc politická reprezentace má patrně všechny důvody lézt muslimům (a to daleko mocnějším a nebezpečnějším, než jsou ti, kteří žijí - zatím - jako bění občané v ČR) víme kam ... a do toho lehkoživkové typu Abasové, Šabatové a všech ostatních profesionálních poskytovatelů dobra, spravedlnosti, ohleduplnosti a tolerance za peníze daňových poplatníků.

Mám vážné obavy, že se dožiju toho, že má dcera bude muset chodit v burce.

3 0
možnosti

Pan Povondra si aspoň uvědomil svůj omyl, že nás se to netýká, když na něj vykoukla mločí hlava z Vltavy před Národním divadlem. Že to některým lidem nedojde ani poté je pro mne ještě větší záhada než uvažování konvertitek k Islámu - u těch se to dá zařadit k ostatním projevům masochismu, jako je například braní drog.

2 0
možnosti

Také souhlasím jen částečně: stávající muslimy nechat - ale neumožnit jejich další příliv. A už vůbec ne ve velkém, tedy import z EU na základě jakéhosi "přerozdělení", o kterém se v poslední době mluvilo!

2 0
možnosti

H49a92n80k31a 96C48h66e54n

10. 4. 2015 20:45

Myslíte jako nechat třeba Itálii, ať si s těmi uprchlíky poradí sama, a dát od ní ruce pryč, když jsme v té stejné EU? trochu alibismus, ne?

0 0
možnosti

Máte v podstatě pravdu, ale v jednom s vámi silně nesouhlasím. Cituji z vašeho textu:

 

"Praktikujících muslimů je u nás po řadu let zhruba stejný počet a neexistují žádné důvody si myslet, že by se snad radikalizovali." 

 

Podobná situace byla po dlouhou dobu i v západní Evropě. Také nebyly žádné důvody si myslet, že by se snad muslimové radikalizovali. A dnes spousta mladých muslimů, už rodilých Evropanů, odjíždí do Sýrie vyškolit se u Islámského státu, aby se vraceli jako teroristé do západní Evropy a škodili tam.

5 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravduR^

2 5
možnosti

Váš návod na jednoduché řešení mi připomíná dobu těsně před druhou světovou válkou. Neodporujte, dejte jim co chtějí a bude vyřešeno.

8 1
možnosti

Pane kolego, dovolím si s Vámi tak trochu "nesouhlasit"... nevím totiž, proč tomu tak je, ale nemalá část lidí se řídí heslem "Zakazovaného hesla největší krajíc"... co tím chci říci... domnívám se, že čím více se bude islám zakazovat, tím více bude nacházet příznivců - ne proto, že by je zajímalo nějaké náboženství, ale proto, protože se to nesmí...

Zároveň s Vámi ale souhlasím v tom, že když nebudeme odporovat a dávat jim, co chtějí, tak je to cesta do pekel. Jak z toho ale vybruslit? Domnívám se, že nejideálnějším by byla naprostá ignorace a to hlavně mediální, vytěsnit je z podvědomí... a pokud muslimové něco provedou, tak to komentovat např. stylem, že "atentátníci zahraničního původu provedli..."  Souhlasím s tím, že je to běh na dlouhou trať, ale snad je to účinnější...

1 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com