Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Temno nevyzene temno, jen svetlo to dokaze. Nenavist nevyzene nenavist, jen laska." Martin Luther King, Jr. Moc dobre - jen k tomu trendu sebelitosti v americke spolecnosti bych dodal ze je to vysledek dekad politicko-osvetove prace americke levice a jejiho "pokrokoveho" vlivu na americkou kulturu. Hollywood, akademicky svet, media, nejsilnejsi politicka strana - to je dohromady velice silny presvedcovaci nastroj.

1 0
možnosti

jiste, za vsechno muze levice, to je satan nejvetsi

0 0
možnosti

Myslím, že je sice špatné dětství hendikap, ale jako dospělí máme svou vůli. A na tu bychom neměli zapomínat. Jestliže máme vůli, tak také dokážeme ovládnout to, co si neseme z dětství. Nejen geny a prostředí, i naše vůle ovlivňuje naše chování. Mohu odpustit násilí mladíka, ale nemohu odpustit násilí zralého dospělého muže. To už není žádná "třtina větrem se klátící", ale lidská bytost nadaná na rozdíl od přírody právě vůlí.

2 0
možnosti
Foto

Téma staré jak lidstvo samo. Jakékoli zlo si pachatel zdůvodní ... a do jisté doby nemá problém.

Díky za hezky napsaný článek.

2 0
možnosti

sebelitost je jed, to je stara pravda, a plati jak pro obeti tak pro zlocince, kteri se stavaji jeste horsi, jsem chudinka, tak si na druhych zgustnu jeste vice. A hlavne, naivni lide co se biji za lidska prava, nic proti, ale ani nespitnou o lidskych povinnostech nebo zodpovedosti, s tim se musi nece udelat.

4 1
možnosti

podle me peklo vypada tak, ze se "prevtelite" do svych obeti a vse co jste spachali zazijete na vlastni kuzi

0 0
možnosti

Tohle by mohl být očistec.

Peklo je horší.

0 0
možnosti

Rozšafná blogerka a snad i feministka to komentuje beze slov ??

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com