Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Teda, Ivo, respekt za pěkně věcně napsaný článek. R^

1 0
možnosti
MR

M41i18l89a38n 48R61a40d80e48k

17. 1. 2013 19:34

pekny, ale maminky a hlavne tatinkove by si meli holky uhlidat, mimochodem, kdyz takova holcicka se takto chova tak je to bud tim ze tatinek se na rodinu vykaslal a sproste je opustil nebo jeste hur, sexualne holcicku zneuzil. Pak se toho chytne takovyto dobytek.

a ten vyraz "etnicky brit / cech, sakra, kdo si takove vyrazy vymysli? Ja z toho  mam koprivku.

0 0
možnosti
OF

Mám pocit,že slovo Paki použil i princ Wiliam a byl z toho nějaká ostuda...

Slyšel jsem,  že v UK jsou i četné gangy 14-15 letých bílých Angličanů....

..je to pravda ?  Jinak karma .:-P

0 0
možnosti
IP

Obávám se, že v obém máte pravdu. S těmi gangy... mám dojem, že si spousta místních uvědomila, kde žije, teprve v létě 2011 při "nepokojích" (čti: loupežných výpravách nablblých puberťáků do obchodů s teniskami a s mobily). Zajímavé je, že u těchhle gangů vesměs pramálo záleží na rase členů (na rozdíl od Ameriky), ale všichni, i ti nejbělejší, chtějí být černoši. Navíc je v módě být z chudé, pokud možno rozpadlé, nefunkční rodiny, i když máte oba rodiče a jste ze střední třídy... Můžete se juknout na pár mých blogů ze srpna 2011, pokouším se to tam vysvětlit.

1 0
možnosti
IH

I54r37e36n22a 96H23r62u68b63á

17. 1. 2013 12:26

Skoro to vypadá, že si za to oběti mohou samy? Opravdu se domníváte, že Pákistán je země plná poctivých a čistých lidí?

0 0
možnosti
IP

Když Pákistán navštívíte, vážně to tak vypadá. Kámoš, který se tam narodil (Angličan) vypráví neuvěřitelnou příhodu: ztratil prý peněženku, někdy v 70. letech, a chlapík, který si za těch pár set liber, co v ní byly, mohl zařídit život, za ním běžel a vrátil mu ji. Na blbouny samozřejmě taky narazíte. Ale podobně to je, jak se zdá, s většinou zemí: představitelé téměř jakéhokoli národa se v zahraničí obvykle chovají jinak než doma -- a vesměs ne lépe a poctivěji. Tohle jsou samozřejmě obecné postřehy a je možné najít spoustu výjimek.

Že si za to holky můžou samy -- to jistě. Evidentně jsou to vesměs hloupé puberťačky, kterým je hračka něco namluvit. Ale zodpovědný dospělý by jejich naivity přece neměl využívat -- a velká většina dospělých by to samozřejmě taky nikdy neudělala.

4 0
možnosti
Foto

Co na to říci, paní Pekárková?! Může za to i příliš tolerantní společnost, ztráta základních hodnot, rozvolněná morálka atd., ale i to, že ti muži nemusí díky svému náboženství ctít nějaké mravní zásady vůči společnosti, která jim je minimálně lhostejná, byť jim a mnohým jejich soukmenovcům umožnila žít mnohem slušněji než doma.

Pravděpodobně své činy nepociťují jako zas tak špatné, morálně odpudivé, vždyť jsou to bělošky. Vůči ženám ze své komunity by si takové jednání nejen nedovolili, ale pravděpodobně by tvrdě v té komunitě narazili.

Zdá se ale, čím tolerantnější zákony přistěhovalectví, tím větší excesy přistěhovaných. Viz Norsko, Švédsko i Dánsko.

1 0
možnosti
Foto

Jj, v islámu žádné mravní zásady nejsou, zatímco jakási mýtická židokřesťanská tradice je jich plná. Taktéž je dobře známo, že islámské právo naprosto nemá výhrad proti cizoložení a znásilnění je v něm zcela povolené...R^

0 2
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com