Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

H93o23n83z70a 42V83r32á17n25a

10. 2. 2015 21:17

cit.: "a vláda skutečně demokratických zemí by měla zajistit, aby i menšiny měly stejná práva" ... Mordyjé a u nás člen nějaké menšiny nemá stejná práva jako člen většiny?

0 0
možnosti

Karma.Referendum neprošlo,většina Slováků má nakonec rozumný přístup a neztrácela s takovým nesmyslem čas.Ztráta pro slovenskou pokladnu - 175 milionů korun.Je to dobrá zkušenost i pro nás, platnost referenta musí být omezena účastí voličů.50 procent se mi zdá jako rozumná hranice.

0 0
možnosti

Ještě uplyne dlouhá doba, nežli se naplní to, co zde autorka popsala, svět není zatím způsobilý najít řešení této problematiky.

0 0
možnosti

nemyslim ze by je chteli postrilet, akorat asi nechteji propagaci homosexualismu, coz je ta sama pitomost jako kdyz se to drive zakazovalo, a pred tim jeste trestalo. V muslimskych zemich, ve vetsine teda, se to tresta i smrti, na Zapade z homo delaji hrdiny, a stale jich bude 4% tak ci onak. A rodice maji pravo si dupnout a rict aby se jejich deti nemuseli ucit kraviny, to uz snad mame za sebou kdyz se s gayu delali div ne dablove, dnes hrdinove. Coz to nejde brat normalne? At si kazdy v posteli dela co chce.

2 0
možnosti

Výše uvedené referendum mi připomíná způsob podsouvání odpovědí holčičce v Nýrsku, tak jak to provedla paní "logopedka". Už jen schází, aby na každého "dobrovolně" hlasujícího mířil maník s nabitým "kvérem".  Demokracie non plus ultra.

Mezi přáteli mám několik homosexuálních párů, 2 z nich jsou registrovaní a 1 pár vychovává dcerku. Znám málo takto šťastných a spokojených dětiček a málo tak harmonických rodin.

Pro šťoury podotýkám, že holčička má od narození svou vlastní ložnici těsně vedle ložnice tatínků.

2 1
možnosti

Ta ctvrta otazka mi prijde v podstate stejna jako ta prvni. Osobne si myslim, ze homosexualum muze uplne stacit registrovane partnerstvi a prava z nej vyplivajici (neco jako omezene manzelstvi). Adopce podle me ponekud s touto sexualitou nejdou dohromady. Chapu, ze se mohou citit nemoznosti manzelstvi diskriminovani, je ale take potreba si uvedomit, ze manzelstvi je neco, co dava moznost vzniku uplne rodiny, vlastnich deti a to homosexualita neumoznuje.

1 2
možnosti

Už jen ten nadpis je na pár facek.

Ale začnu první otázkou: manželství je pojem, který má v naší společnosti po tisíc let velmi jasně daný obsah, přesně ten, který je v otázce referenda. Zajímalo by mě, proč měnit obsah tohoto pojmu. Když vzniknou jiné svazky (aniž bych se vyjadřoval k tomu, co si o  nich myslím), proč by se měly nazývat manželstvím? Co bude příště dalším rozšířením pojmu manželství? Vztah páníčka a jeho psí smečky? Švédská trojka? Harém?

6 2
možnosti

Připustíme-li, že homosexuálové tvoří 4% menšinu ve společnosti, pak takové referendum nemá s demokracií nic společného.

1 0
možnosti

To referendum pocita se science fiction vziti se do role prislusnika mensiny. Respektive na nej evidentne spoleha.

0 0
možnosti

Homosexuálové mají úplně stejná práva jako heterosexuálové.

Potíž je v tom, že chtějí mít víc práv - chtějí mít vlastní homosexuální zákony.

15 7
možnosti

Moje odpovědi:

1. NE

2. ANO

3. ANO

4. ? nějak jsem se v té šroubovici otázky ztratila

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com