Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím, s paní Pekárkovou, panem Einsteinem i prezidentem, že „neexistuje jiná rozumná forma výchovy než být příkladem - nelze-li jinak, tedy odstrašujícím.“ Bohužel, co se týče pití a jídla, zůstávám nepoučitelná:-/.

0 0
možnosti

Myslím, že autorka je asketická také při duševní potravě.

1 1
možnosti

P72e16t29r 70B74u63r50i19a57n

26. 2. 2015 14:09

Paní Pekárková, která se opakovaně - a s hrdostí- přiznávala k tomu, že v době, kdy se živila jako taxikářka v New Yorku, holdovala alkoholu, drogám a sexuálním stykům všeho druhu a s kdekým, si bude utahovat z našeho prezidenta, který ji vzděláním, rozhledem a především inteligencí mnohonásobně převyšuje.

Vážená paní Pekárková, nechte si svoje moudra a běžte do .....(třeba zpátky do NY).

2 11
možnosti

Nechcete si už najít jiný terč, než M.Zemana?

Už to začíná být nudné.

1 8
možnosti

Nechte už ho raději být a strefujte se také do jiných terčů.

Nabídka je více než široká.

1 4
možnosti
Foto

Všechno je jinak. On se obětuje! Další Masírovka pana Berechrovky.

1 1
možnosti

L31e51n30k13a 93N10o14v13á

26. 2. 2015 11:25

Takže vlastně tím chcete říct, že kdo není vegetarián a sem tam si dá skleničku vína nebo něčeho ostřejšího tak pak si dle Vás: koleduje o rakovinu všeho druhu, infarkt či mrtvici? Tak to jste mě rozesmála :-) Já nejsem vegetarián a nikdy nebudu! Vyrůstala jsem na králičím mase, smažili jsme na sádle, občas jsem měla jitrnici, tlačenku, klobásu... Dávám si občas skleničku vína a nemyslím si, že bych si tím kopala hrob. Bude to asi tím, že dělám vědu, mám státnice z biochemie, chodím na různé přednášky od českých i zahraniních vědců. Všichni se shodli na tom, že se má jíst vyváženě a občas si zahřešit. Nepovažuji já a ani oni vegetariánství za zdravý životní styl. Navíc málokdo z vegetariánů vůbec umí subsitituovat to, co mu maso dává.

5 3
možnosti

Ale to byl příspěvek o věčně ožralém ovaru a ne o Vašem životním stylu.

11 2
možnosti

:-)  Víte Ivo, ono v reálném životě je bohužel, všechno složitější !  KDyž vidím důchodce, kteří vozí z obchodu balíky zdravé vody a myslí si, že je budou ve stovce dotloukat, aby tu nestrašili, tak to je bohužel jejich velký omyl. Jsem v současné době jedním z čerstvě postižených, takže se na onkologii potkávám s lidmi své krevní skupiny a samozřejmě to detailně probíráme. Ve svém pokročilém věku a pozorováním života, Vám mohu říci, že stravování, alkohol, kouření, pokud to není daleko od normy, nemá pražádný vliv na běh života. 

     President se klidně při svém způsobu, který mu asi vyhovuje, múže dožít stovky, zatímco vegetariáni, ev. vegani jsou jsou postihování nemocemi už po třicítce. A to nemluvím o jejich dětech, pokud jim takhle omezí od malička výživu.

    Já jsem celý život až do pozdního věku sportoval, výživa přiměřená, zlozvyky také, neušel jsem tomu. Mojí zásadou je ....dospělým neradím! Každý ať žije tak. jak se mu to líbí, a nazývat někoho opilcem, jako naše Kanaďanka, která neví která bije, se mi zdá vrcholně hulvátské. I když si zřejmě o sobě myslí, že je dáma. !V!!

7 3
možnosti

Pane Stando,

Vy jste prostě můj člověk. Děkuji za vaše příspěvky, názory a vůbec za to, že jsteV. Moc Vás zdravím a přeji moooooc štěstí:-).

2 3
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com