Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

dropa

6. 12. 2011 11:05
Jediné vysvětlení proč není ten zločinec v chládku

jsou "vážení" zákazníci kteří asi zaujímají vysoké posty...;-ORv EU

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

8. 12. 2011 9:01
Re: Jediné vysvětlení proč není ten zločinec v chládku

Víte, že mě něco podobného taky napadlo? Ale v Anglii je skutečně hrozně málo korupce, dokonce i na vysokých místech. To, že se píše v novinách o "zkorumpovaných" členech parlamentu atd. znamená právě to, že se hodně dbá na to, aby si nikdo nedovolil ani náznak něčeho podobného. To, co provádělo pár MP v Anglii, zřejmě dělá většina poslanců v Čechách a nikdo se nad tím ani nepozastaví --používají státní peníze pro své obohacení. KDO ti zákazníci byli a kde k nim "Fero" přišel-- to si vážně nedovedu představit.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

6. 12. 2011 8:31
Výchova

Výchova má na vytváření osobnosti daleko menší vliv, než jí mnozí připisují. Genetické informace, které máme v sobě mají daleko větší vliv na naše vlastnosti, než ta výchova. Tzn. klidně si adoptujte cikánské dítě a myslete si, že kvalitní výchovou z něj vychováte inteligentního vysokoškoláka, který předčí bílé. Ze dvou případů, které osobně znám se to nepovedlo ani v jedno. Do puberty docela v pohodě, ale poté najednou zlom, našli si ty "své" a začaly drobné krádeže a další trestná činnost. "Rodiče" nechápali, kde udělali chybu. Neudělali ji nikde, ty děti to prostě měli v sobě a když nadešel čas, tak to šlo ven..

0 0
možnosti
P

pikacu

5. 12. 2011 15:55
ja jen nechapu

co autorka myslela vetou, ze ti co si mysli, ze romove jsou vzdy ti zli, tak ti at nectou. proc ? ze by autorcina starost o tyto lidi ? nebo nam chce jen sdelit, ze podle ni to neni pravda ? u nas u baraku mame hriste, kde si hraji deti. cas od casu tam dorazi particka neprizpusobivych a NIKDY se to neobejde bez konfliktu. A verte tomu nebo ne, vzdycky si zacnou neprizpusobivi. tak mi tedy reknete, co jste tou vetou myslela.

1 0
možnosti
A

andy29

5. 12. 2011 0:49
Četla jsem rozhovor s Vámi,

vedete fajn život :-)R^

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

4. 12. 2011 11:51
Já bych hrozně rád viděl důkladný rozbor,

jak končí cikánské děti, které si vzali bílí na výchovu. Zda převzali způsob života pěstounů a nebo se v nich ozval hlas "přírody" a pěstounům zbyly oči pro pláč. Jaký měli prospěch ve škole, jestli se stali pracovitými, slušnými lidmi, nehlučnými, ohleduplnými, poctivými. Jestli dosáhli vyššího vzdělání, založili rodiny a svoje děti vychovávali už v bílém pojetí života. To bych rád věděl, ale bohužel se to buď tají anebo se tím nikdo nezabývá.

1 0
možnosti
C

CarolusMagnus2

4. 12. 2011 21:09
Re: Já bych hrozně rád viděl důkladný rozbor,

Tak to najdeš tady:

http://www.marianne.cz/clanek/546/sedmnact_let_s_detmi_odjinud.html

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

3. 12. 2011 11:53
Mě by zajímalo, co je to za cikánskou matku,

která svěří malou dceru do rukou muže, co jede do VB? 'To si myslela, že jede na výlet a na jak dlouho? Čtu o tom, jak si cikáni cení rodiny a dětí, a teď najednou tohle. Také mi často vrtá hlavou, jak je možné, že je tolik cikánských dětí v dětských domovech? To ty rodiny nejsou ochotny postarat se o své děti?

3 0
možnosti
C

chadi

3. 12. 2011 20:03
Re: Mě by zajímalo, co je to za cikánskou matku,

Nedivila bych se, kdyby o tom ta matka věděla. Cikánky - pardon, Romky (a teď myslím ty nepřizpůsobivé) - své děti často posílají žebrat a vydělávat prostitucí.

3 0
možnosti
L

lynda

2. 12. 2011 12:42
des

prave jsem cetla tento clanek a je mi na breceni.jak nekdo muze takhle zachazet s deckem,,hruza.nezalezi na barve pleti nebo narodnosti deti bychom meli chranit vsechny,bez rozdilu jestli jsou nase,nebo cizi.

0 0
možnosti
TP

assco

30. 11. 2011 7:11
Moji dceri je 9....

Co vam budu povidat. A pokud autorka uvazuje o vydani knihy, ja ji koupim. O cemkoli. Mate viditelny a nezamenitelny styl vypraveni. Cetla jste nekdy Cernosskou bibli?

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

30. 11. 2011 8:46
Re: Moji dceri je 9....

Díky! Nechcete zkusit cestopis o Malajsii, který právě vyšel? (Info je pod mou fotkou). I ten je trochu drsnější, ač teda takhle rozhodně ne.

0 0
možnosti
M

motylek_02

29. 11. 2011 23:33
strasne

;-(8-o nechapu ze nikdo nechtel doklady. Nejhorsi je ze Fero tohle muze pachat znovu

0 0
možnosti
D

Diagnostik

1. 12. 2011 13:28
Re: strasne

Taky nechapu.

0 0
možnosti
JK

J.K.S

29. 11. 2011 23:04
Hrůza

To po tom člověku nepátral Interpol? A co ti, co si ji kupovali. Po těch taky nikdo nepátral? Takže dítě se odebralo z otroctví a tím se nad tím zavřela voda? Děsivé ...

2 0
možnosti
IP

IvaPekárková

30. 11. 2011 8:45
Re: Hrůza

Jak už jsem někde psala: je klidně možné, že je "Fero" ve vězení, ať už v Anglii, nebo na Slovensku, ale já o tom nevím. Pokud z toho nevznikla/nevznikne mezinárodní kauza a nebudou o tom zprávy v médiích, nemám šanci se to dozvědět. Nejspíš se to nemají šanci dozvědět ani sociální pracovníci či učitelé a učitelky z Angeličiny školy. Můžeme doufat, že Fero trestu neunikne -- a to nejen tomu božímu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com