Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PE

spoony

11. 10. 2009 15:56
breach of confidentiality?

Ivo odkud mas tu telovou mapu? Lituju ze jsem to nesepsala cesky protoze takhle obvineni o uniku informaci / poruseni soukromi z profesionalniho hlediska opravdu asi nehrozi.

0 0
možnosti
PV

Pavel57

25. 9. 2009 10:58
Je důležité správně pochopit

Hezky napsané, k zamyšlení, díky.

Je důležité správně pochopit, co ten malý človíček říká. Tady je vidět, jak snadno může dojít k omylu a nespravedlivému obvinění.

A je důležité znát míru. Vědět, že je něco jiného výchovný pohlavek či klepnutí přes prsty, které bolí spíš v duši než na těle, něco jiného je vzteklý úder, který jen dokazuje fyzickou převahu a kdy si silnější člověk vybíjí svůj vztek na dítěti.

0 0
možnosti

Quazi

25. 9. 2009 10:30
násilí na dětech začíná už pohlavkem

Mně se líbí, jak se tady všichni rozněžňujete případně pohoršujete, "jak může maminka chudáka chlapečka...?!!", a přitom když je řeč o tom, jak zakázat bití dětí, jsou diskuse plné výroků: "škoda rány, která padne vedle", "mně mlátili taky a prospělo mi to " a tak. Neříkám, že jsou to ti samí přispěvatelé, ale fakt bych byla ráda, kdyby si všichni uvědomili, že děti se nebijí, nikdy, protože jsou slabší!. A to, že je dáma Slovenka, mne nepřekvapuje. Vychází totiž ze stejného mentálně geografického prostoru, jako my, a u nás je mlácení děcek pořád brané jako legitimní výchovný prostředek. Viz. mediální poprava ministryně Stehlíkové při její snaze uzákonit zákaz tělesných trestů.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 9. 2009 10:59
Re: násilí na dětech začíná už pohlavkem

Jenže on je rozdíl mezi ukázněním malého dítěte rychlým a výstražným plácnutím (jehož jsem z praktických důvodů taky zastáncem) a bušením do dítěte předměty, aby se dospělý odreagoval (což je tento případ).

0 0
možnosti
MV

marka40

25. 9. 2009 8:08
Jako matka

nikdy nepochopím, jak něco takového může jiná matka dělat. To je strašné, nepochpitelné;-(

0 0
možnosti
R

reddmaniak

25. 9. 2009 0:53
smutné čtení na noc

svět je krutý, ale napsané je to pěkně

0 0
možnosti
LJ

L. J.

24. 9. 2009 21:44
Co k tomu rict?

Je to smutny pribeh, stejne jako vsechny ostatni podobne... Da se tomu vsak nejak zabranit? Doufam jen, ze ta zena si plne uvedomi, co svemu diteti zpusobila.

Mela bych na Vas pani Pekarkova jednu otazku - nevysla nahodou Vase kniha Najdza, hvezdy v srdci i v anglictine? Muj pritel je take Nigerijec a kdyz jsem se mu o uvedene knizce zminila, neustale po me vyzaduje, at mu vykladam obsah...:-)

0 0
možnosti
VK

vtech

24. 9. 2009 21:15
Hmm

To jsem nechtel cist pred spanim. Ale pisete dobre, o tom zadna.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

24. 9. 2009 20:24
Smutné

Tyto příběhy mě velmi bolí, a to jsem mužskej.... Nechápu, jak matka může ubližovat svýmu malýmu bezbranýmu dítěti. To není normální, asi nějaká psychická porucha. Normální matka by za svoje dítě i dejchala. Omluva, že pro opuštěnou matku je těžký vychovávat dítě, u mě neobstojí.

No snad ten konec dává aspoň nějakou naději ia kluk nebude mít trvalé následky, jako ten chlapeček ,co ho ta(pro změnu česká) bestie dávala do vřící vody.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 9. 2009 11:06
Re: Smutné

Bohužel to zřejmě normální je. Zrovna nedávno jsem četla knihu, která se zabývala i tím, že vztah matky k dítěti (zejména k synovi) může být velice ovlivněn vztahem, jaký má matka k otci dítěte...

0 0
možnosti
JC

Jarcho

24. 9. 2009 15:00
Co taky čekat od holky,

která se spustí s exotem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com