Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

4. 3. 2012 22:49
jsem spokojená,

že nemusím podobné věci řešit. ale jak říkáte, až se v problémových zemích změní vláda, bude se spousta lidí moci vrátit domů, kde bude spokojená. a jsme pořád u toho samého. proč je možné najít a zlikvidovat kohokoli na této planetě, když se to opravdu někomu ekonomicky hodí, a proč se tak neděje u diktátorů a vrahů národů?

1 0
možnosti
IP

IvaPekárková

5. 3. 2012 11:04
Re: jsem spokojená,

To je bohužel dobrá otázka... Teď budeme aspoň doufat, že se v podstatě KAŽDÁ velká nespravedlnost (na národní či celostátní úrovni, myslím), stane pro svět ekonomicky nevýhodnou... Stát, kde se to děje, musí být dostatečně velký a významný (větší a významnější než Severní Korea), aby to světu stálo za to řešit, a zároveň dostatečně malý a slabý, aby to svět řešit dokázal...Ale -- nechci být naivní optimistka -- zdá se mi, že se toho v poslední době na světě vyřešilo dost.

0 0
možnosti
G

Gwendolyn!

2. 3. 2012 21:28
:))))))))))))))))))))))

Ono stopovat neni moc zdrave, zvlast v USA. Nastoupit do auta s 4 mladiky, je jedno jake barvy, je "asking for trouble."

..

Jitka neni hloupa, ale jiste ji bude lepe bez somalskeho manzela.

Somalie mozna, nekdy jednou, bude klidnejsi zemi a nebude situace, jaka je dnes. Uvidime. Mozna se toho i dozijeme. Kazdopadne dekuji za mily clanek.

1 0
možnosti
H

habit-.!..

2. 3. 2012 12:15
... velkorysost, soucit, empatie...

... jsou úžasné vlastnosti, které zpravidla používáme na úkor druhých - je krásné někomu pomoct, ale bylo by taky poctivé se o něj pak postarat a nehodit ho na krk ostatním...

1 0
možnosti
BP

bpod

2. 3. 2012 11:57
Vážená paní Pekárková,

děkuji.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_je_v_čistírně

2. 3. 2012 10:37
xenofobie nijak

;-) ....rasismus a nacionalismus jsou extrémní polohy jinak zdravé xenofobie

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus3

2. 3. 2012 10:26
snažit se dostat do Evropy

snažit se dostat do Evropy (jakéhokoli) člověka z utečeneckého afrického tábora, je zločin a svinstvo.  Evropa má přiliš mnoho černochů.

5 0
možnosti
G

Gwendolyn!

2. 3. 2012 21:23
Re: snažit se dostat do Evropy

Aha, to je duvod jak neco. Evropa ma moc cernochu. Nejak lepe byste to nedokazal definovat?

0 0
možnosti
P

prying

2. 3. 2012 8:47
Líbí.

Moc rád čtu vaše články.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7510x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com