Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

N78e30l42a 42P49a72l80o15v63á

26. 12. 2012 15:28

Tenhle krásný a moudrý text mně v listopadu, kdy vyšel, nějak unikl...Díky Martinovi PátemuV se znovu dostal "na světlo" a mohla jsem si jej přečíst.

Nic si z toho, paní Pekárková nedělejte, že na něco nemáte názor. Vaše okolí si určitě brzy zvyklo, že o osmdesáti procentech věcí (lidí, jevů) si něco myslíte a jste ochotna se zapojit do debaty, jít do "války", argumentovat, případně přijímat argumenty druhých...A u těch zbylých procent prostě mlčíte, posloucháte, co říkají druzí a nemáte k tomu co říct.

Nemá cenu dělat na sobě  násilí, že si musíme něco myslet. Nemusíme.:-)

0 0
možnosti
KD

Naprosto skvely clanek/uvaha!  Cim vic clovek vi, tim vic vidi, ze vlastne nic nevi, natoz si utridit nejaky ten jednostranny nazor.  Cim jsem starsi, tim uz take stale vice hlidam do ceho investuji cas (penize, energii, city ap.). DikyR^

0 0
možnosti
MP

M86a15r28t69i23n 77P63á47t24ý

26. 11. 2012 19:13

Divný s tím Reganem, spíš mám pocit, že s odstupem se zjiš´tuje jak byl skvělým prezidentem. Hlavně v porovnání s libovolným nástupcem.

0 0
možnosti
IP

no v porovnání s Bushem číslo 1 asi ano... ale na tohle názor náhodou mám: konzervativní vláda Ameriku, aspoň za dobu, co se pamatuju, vždycky dost poškodila. Reaganova manželka se pokoušela předvídat výsledky státních návštěv apod. podle jakéhosi číselného systému (pověry) plus v té době US upadlo do "welfarové krize", ze které ho pak Clinton celkem úspěšně vytáhl (tím, že na rozdíl od Reagana lidem BRAL celoživotní podporu). Ale to je na dlouhé povídání. Herec, to Reagan zřejmě nebyl špatný...

0 0
možnosti
VV

Také tím trpím.Vzato do extrému, do konce života nepromluvím.Takže se řídím pouze citem a emocemi.A to je asi špatně, ale vyhovuje mi to. Investuji svou duši.

0 0
možnosti
IP

jj, tak to je asi ještě o chlup víc než práce a čas...

0 0
možnosti
FK

Omlouvám se, že ruším kontinuitu tohoto příspěvku, ale nemám přístup k blogům Lidovek a tam jsem právě četl, jak poslanec Paggio v galerii těch Ztohoven vystavil svou reakci na  jejich poslední veřejný čin. Blahopřeji mu a doufám jen, že Ztohoven v tomto případě neustoupí od svého avantgardismu a jeho vstup tam ponechají. Prosím autorku tohoto blogu o omluvu, ale ono všechno se vším souvisí...  Děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7510x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com