Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

icagrafika

22. 3. 2011 12:44
skutocne to takto funguje

 Pozor na tento P O D V O D in London

Hladate si ubytovanie na stranke Gumtree .Byt ci dom vyzera slusne ,inzerat napisany dobrou English a ozve sa cez e-mail clovek ktory ziada aby ste cez sluzbu Western Union poslali svojmu priatelovi ktoremu doverujete depozit a 1mesacne najomne [cca1500£].Potom mu kopiu transakcie mate odfaxovat aby sa presvedcil ze mate dost prachov. Nerobte to !!!

Organizovany gang do polhodinky vystavy ''''platny''''UK vodicsky preukaz-plastikova karticka s vasimi udajmi z kopie WU transakcie a fotkou grazla ktory vase peniaze ihned vyberie na niektorej WU pobocke. Od Western Union nic nedostanete lebo ste porusili pravidlo neposkytovat udaje z transakcie 3.osobe je to vas problem a strata. Tento podvod bezi vyse roka, pracujem pre WU in London , preto vas prosim  N I K D Y  N E P L A T T E  N I C  C E Z  WU neznamej osobe  pouzite bankovy prevod alebo ine.!!

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

8. 3. 2011 20:41
To nic není...

...fikaní Nigerijci mají lepší fintu - naboří e-mail nějakého člověka a začnou rozesílat jeho kontaktům e-mail s žádostí o půjčku, jelikož chudák majitel adresy je zrovna v Lagosu (nebo Londýně), jeho hotel vyhořel, on nemá pas a vy mu máte půjčit dva tisíce eur, které vám vrátí hned po návratu domů... S pár týpky jsem si psala, několik sprostých wolofských vět zůstalo bez odpovědi a tak bylo jasné, že majitel účtu vskutku není v Lagosu (taky co by tam dělal!) a neodpustila jsem si hlášky typu "co děláš v tak příšerné zemi, samý podvodník a zloděj je to tam", ti odporní Nigerijci..." a nakonec jsem, inspirovaná Najdžou, umocnila vyjádření úžasu "jak můžeš být tak pitomý a myslet si, že ti na to skáču, ani podvádět neumíš" výrazem aatu oocha... asi jsem se trefila, už neodpověděl.

0 0
možnosti
Č

českej.venkovan

7. 3. 2011 14:55
..pro blog asi platí jiná pravidla....

..ale když jsem odobný přípis překopíropval do diskuze.....tak jsem dostal minus sto a černou tečku do záznamů....

něvíte někdo proč...???

0 0
možnosti
L

Lou.

7. 3. 2011 14:49
takovy podobny

jsem tez dostala a dumala jsem nad tim, proc si alespon nedali praci s poradnym prekladem, nebo to nenechali v English.. :-)

0 0
možnosti
M

moomagh

7. 3. 2011 10:28
:)

cekam na dalsi pribeh :)

treba o tom jak ruske lizatka miluji vsechny svobodne evropany na dalku, a kterak po zvacim dopise prijechaji pichat s vlastnima strejdama treba nekde ve Varech

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7510x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com