Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

2. 8. 2010 23:52
to je klasika.

odvedeme pozornost k pseudoproblému. pak nebudeme muset řešit podstatné věci. ;-) zaplať pámbu, že jsou i normální lidé, jako třeba K, vy a všichni ti, kteří mají dost rozumu na to, aby řešili chararakter a ne odkud člověk je, nebo jak vypadá.

0 0
možnosti
W

Wendolene+

18. 7. 2010 15:36
Existuje cerny humor plny bilych lzi?

USA ma v tomto specialni pozici a jsou mista, kde se zastavil cas. Bohuzel americti cernosi se nekdy chovaji, jako by vynalezli cernou barvu a vsude se ji ohaneji. A do toho belosi multi kulti politicky korektni, kteri prikazuji, jak se co ma delat, aby se nahodou nekdo neurazil, pritom sami casto rasismus pestuji...vsak v CR to uz zacina, media, ktera zacinaji s opalenymi lidmi a cokoladovymi modelkami, bud je to past na dukaty nebo maji pocit, ze zneji uzasne korektne...

Africane maji proste zdravejsi pristup k barve a je zabavne pozorovat, jak nove prichozi Africane jsou rasisti vuci americkych cernochum. S tim jeste belosi ale nic neudelali, to je na ne trosku moc.

A tak ockujeme na prave nestovice, davivy kasel a ted co udelame s black

plague? Cerna smrt, mor?:-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

2. 8. 2010 23:55
Re: Existuje cerny humor plny bilych lzi?

a co takhle evropská smrt? to by mohlo projít.;-)

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

15. 7. 2010 18:23
Kdepak,

ani černé neštovice se nám nezachovaly. Teď se jim říká "pravé"... 8-o

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

15. 7. 2010 19:56
Re: Kdepak,

No vidíte... a to se při nich vesměs vskutku černá...

0 0
možnosti
SJ

Solomon Jerusalem

14. 7. 2010 22:05
nevim proc

ale cernochy jsem nikdy nemel rad. asi jsem latentni rasista

0 0
možnosti
PO

POToole

14. 7. 2010 20:25
Pěkně napsáno,

jako vždy, a Váš přítel má zdravý pohled na svět a realitu, což holt občas lidem chybí bez ohledu na barvu pleti. Většina černochů, které znám zde v Americe, má také úplně  normální a rozumné názory, a to jich je pár i potomky otroků, i když zdaleka ne všichni. Je to prostě o individuálním přístupu každého člověka... R^:-)

0 0
možnosti
K4

kirduk 4

14. 7. 2010 19:28
Poprvé

karma R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com