Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

iluminat

15. 2. 2012 21:53
at mi nekdo vysvetli tohle pani Ivo

za nadavani v tramvaji, aniz by se vyzyvalo k nasili, do lochu. Ctu na netu "more racist video online" a fotky  par holek co pry nekoho urazily a vyzva lidem aby je udaly, jejich totoznost. Ale radikaly nechaji v klidu, jen je "pozoruji". Z povzdali. Do lochu se s nima moc nechce, a oni k nasili volaji.

Ne ze by to byla vysada Anglie, cely Zapad takto blbne, uz by chteli pomoct i te Syrii, ne ze by tam byla demokracie, ale po padu vlady tam budou fanatici. Proc se to dela????????????

Mam dojem ze i obycejni muslimove, pokud si to uvedomi musi z toho byt jeleni, ja byt muslim bych zacal mit strach.

2 0
možnosti

IvaPekárková

15. 2. 2012 23:40
Re: at mi nekdo vysvetli tohle pani Ivo

No však o tom jsem psala už několikrát: normální, nefanatičtí muslimové, co znám, jsou z toho jeleni, a nevědí, co s tím, tak jako asi nikdo... zkusím o tom časem ještě napsat. Ovšem není pravda, že "radikálové" do vězení nechodí -- jen asi není tak snadné je usvědčit. O nebohé Emmě už jsem nikdy neslyšela, předpokládám, že v lochu není.

0 0
možnosti

Jednoho krásného dne ...

15. 2. 2012 10:16
tohle jednou skončí

občanskou válkou. bojíme se to v rámci "humanity" vyřešit nyní, řešení si nás ale nehumánně najde v budoucnu

2 0
možnosti

tomtop

19. 2. 2012 19:48
Re: tohle jednou skončí

to je z části podle mě daň za globalizaci a využívání rozvojových zemí pro své záměry ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com