Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

spoony

2. 2. 2010 19:55
Mirda

takze tam chtel jit nebo nechtel? Premejslela jsem jestli zaver mel vyznit ze to ma na haku a vy jste ho na vysetreni 'nutili' - protoze pak by bylo zajimave vedet jak se na odborne vysetreni dostal - vetsinou je treba doporuceni od obvodaka. Kazdopadne jestli pointa mela bejt ze lekarska pece zadarmo a korektnost a respekt personalu vudci pacientum ma neco do seba - pak souhlasim :)

0 0
možnosti

lost

24. 1. 2010 21:31
cha cha,tedy při mé anabázi v L

londýnští bezdomovci vypadali dost luxusně, na to musí být člověk čech, aby se tak zprasil ;-D

0 0
možnosti

Tuubeen

15. 1. 2010 10:32
Blahopřeju,

myslím, že se mi poprvé v životě dělalo u čtení OPRAVDU špatně (takhle to nedokázaly ani erotické pasáže ve Slonech ;) ). Vidím, že máš opravdu těžkou práci... ;-)

0 0
možnosti

IvaPekárková

15. 1. 2010 11:12
Re: Blahopřeju,

Ježiš, tak sorry. Už je to lepší??? Ještě že jsem to nepopsala barvitěji, šlo by to...

0 0
možnosti

Martin 5

15. 1. 2010 8:50
No teda

Ten popis svlékání je fantastický, snad poprvé čtu o striptýzu a zvedá se mi u toho žaludek a není to tím, že je to pánský stripR^

Mimochodem, z čeho je to vyšetření placeno, že jste ho tak usilovně naháněli?

0 0
možnosti

IvaPekárková

15. 1. 2010 11:12
Re: No teda

No ze státních peněz, samozřejmě... naháněli ho jen z dobroty srdce, mohli se na něj vykašlat, když nebyl v čekárně. Mně na celé příhodě přišlo absurdní, že se vydává spousta peněz na léčení neduhů, které měl ten pán nejspíš jen z toho, že bydlel na ulici (tohle vyšetření se teda týkalo něčeho jiného, i když taky bylo pořádně drahé)-- a to i u člověka, který se prostě odmítne jakkoli přizpůsobit -- třeba nenosit drogy na ubytovnu, kterou má zadarmo, nebo podepsat, že se chce léčit na odvykací klinice.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com