Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

laura jones

28. 3. 2012 19:40
Raději svobodným podnájemníkem, než otrokem hypotéky

Dočetla jsem s úsměvem a ještě si nechávám doznívat náladu z Vašeho příběhu.

Také jsem si přečetla diskuzní příspěvky pod ním, a sama za sebe mohu prohlásit, že bych byla raději svobodným podnájemníkem, než otrokem hypotéky.

Děkuji za krásný článek!

1 0
možnosti
MR

iluminat

28. 3. 2012 22:44
Re: Raději svobodným podnájemníkem, než otrokem hypotéky

jak se to vezme, otrokem domaciho, ktery vas vyrazi a co jste mu platili uz vam na nic neni, co splacite splacite pro sebe, a jednou to bude vase.

1 0
možnosti
MR

iluminat

27. 3. 2012 22:43
divim se vasi rade, proc by chlap nemel prispivat vasi zname

na splaceni kdyz s ni bydli? To by mel, prinejmensim, a i na jidlo by mel dat alespon polovic, nebo by ho mela ona kopnout do rite. Ale vy mate asi si potrpite na trpeni. Jinak nemohu pochopit ze stale zijete v podnajmu, to musi byt hrozne, i kdyby to bylo pozlacene, jakozto ze podle vaseho vypraveni spis pokakane. Zadne soukromi, a sdilet neco tak intimniho jako kuchyn nebo koupelnu, hruza.

Ale asi to patri k veci, umelci holt si radi zpackavaji zivot. At uz je to Nemcova nebo Kerouac, je jich rada a ja to nechapu.

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

29. 3. 2012 10:02
Re: divim se vasi rade, proc by chlap nemel prispivat vasi zname

Ješkovy voči, vy mě přivovnáváte k Němcové či Kerouakovi? Díky, díky, díky!!!!

Jinak: kdybyste si pořádně přečetl, co jsem napsala, pochopil byste, co jsem se Zdence snažila říct -- a ona to věděla už dávno.

0 0
možnosti
ED

chavah

27. 3. 2012 9:52
Upřímně řečeno,

stále nevycházím z údivu, že Vám, Ivo, takový způsob bydlení vyhovuje, a zcela chápu Zdenčin postoj (k bydlení, ne k chlapovi). Ale díky tomu se mohu bavit Vašimi skvělými historkami, za což Vám patří můj neskonalý dík. R^

2 0
možnosti
TV

t.varga

27. 3. 2012 9:12
taky děkuji

za lehkou otravu estrogenem. nic vážného, jen dělá trávu trochu zelenější

1 0
možnosti
BP

bpod

27. 3. 2012 9:06
Děkuji Vám

za hezké počtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com