Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jita

23. 3. 2012 13:16
To se stává

Ty ženský možná byly megery, ale co jsem četla mezi řádky, všechny nešťastný. Opravdu jedna ujíždí na jídle, jiná na hulení a další má problém s vlastní agresivitou. Spokojené s svým životem rozhodně nejsou. Protože tak trochu znám jak to chodí a přiznejme si některé ženské vlastnosti jsou stejná ať je žena odkud chce, myslím, že nakonec se daly dohromady dvě z nich a ta třetí to odnesla. Nevím jestli bych v tom byla schopná žít, asi ne - jsem povahou spíš samotář a jejich mlýnek by byl se mnou rychle hotový.

0 0
možnosti

jita

23. 3. 2012 13:17
Re: To se stává

pardon tam mám překlep - stejné

0 0
možnosti

taras

23. 3. 2012 8:15
A pajdavý s pajdavejma

a šilhavý s šilhavejma. Tři megery jsou mnohem nebezpečnější než dvě, tři tvoří komitét a jejich síla se násobí. Dvě megery se nevyhnou sporům mezi sebou, tedy jsou trochu oslabenější. Ale i jedný megery je dost.

Pěkný vyprávění.

0 0
možnosti

iluminat

22. 3. 2012 19:01
pak ze neni v Anglii rasismus, tenhle je jak vysitej

akorat mi zarazi, ze kdyby beloch se takto vyjadroval o cernosich, uz by byl v lochu, a nerikejte ze ne. Ovsem za tuto zvracenost mohou belosi, cernosi, zatim, zakony v Evrope nedelaji.

Jinak si ale nedovedu predstavit zit nekde a sdilet koupelnu, kuchyni nebo pracku s cizi osobou, jakekoliv barvy. A to co popisujete, ten ocistec, to je snad horsi nezli bydlet s cikany. Ze se z toho Londyna neodstehujete, ja vim ze nemate v Londyne na neco lepsiho, ale jsou levnejsi mista, kde budete moc zit a ne zivorit.

6 0
možnosti

IvaPekárková

22. 3. 2012 19:40
Re: pak ze neni v Anglii rasismus, tenhle je jak vysitej

Jé, dík, že si o mě děláte starosti -- ale v příštím pokračování o naší anabázi uvidíte, že všechno dobře dopadá. Co se černochů týče -- jsou, podle mých zkušeností, o chlup snášenlivější než běloši na stejné společenské úrovni. V baráku, který popisuju, se bohužel sešly tři potvory, jedna horší než druhá. Musím zas někde napsat o hodných černoškách (jenže to není tak dramatické, že?)

1 0
možnosti

Mokashi

22. 3. 2012 18:24
boze to jsou nesmysly,koho to zajima?

0 0
možnosti

J.K.S

22. 3. 2012 18:34
Re: boze to jsou nesmysly,koho to zajima?

Mně to zajímá. Čtu tento blog ráda.

4 0
možnosti

kion121

22. 3. 2012 18:09
:-)

Nu vot, éto multikultúraRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 313
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7499x
Autorka knih, tlumočnice, barmanka, taxikářka na obou stranách silnice. Poslední vydané knížky: Levhartice (román), Beton (soubor povídek), Péra a perutě (můj první román v novém vydání), Postřehy z Londonistánu (blogokniha), Pečená zebra (román o černobílých vztazích v Česku). Na jařeo vyšlo nové vydání Slonů v soumraku (román o nerovné lásce starší Angličanky a mladého Senegalce). Na září se chystá fungl nové doplněné vydání tlusté blogoknihy -- Multikulti pindy jedný český mindy. Zrovna se pouštím do pokusu napsat novou knížku. Můžete mě kontaktovat na ivapekarkova@gmail.com