Pachatelům dobra v Poslanecké sněmovně

Nikterak vážení poslanci (ti, kterých se to týká), než budete příště hlasovat o nějakém „prospěšném“ zákoně, který má lidem pomoci, zkuste si nejdřív zaplatit průzkum, zda o ten který váš nápad stojíme.

Pracuji jako prodavač v PENNY a opět jsem narazil na vaše zákonodárné diletantství.

Stejně jako u předchozího „zakázaného svátku“ jsem byl i dnes (u příležitosti zákazu prodeje o Vánocích) obětí vaší odtrženosti od reality; snad všichni ti, kteří by si jinak nakoupili o svátečních dnech, přišli dnes – enormní počet zákazníků, obrovské nákupy, neskutečné vytížení pokladních.

V reálu to tedy znamená více práce a méně peněz (žádné příplatky za svátky).

Navíc je váš zákonodárný počin diskriminační – jak k tomu přijdou (z vašeho pohledu pachatelů dobra) ti, kteří pracují v malých krámcích? Oni si nezaslouží volno? Nicméně opovažte se jim ho vnucovat, budou vás proklínat. Kdybych nebyl křesťan, prokleji vás tak, jako proklela JUDr Klára Samková tureckého velvyslance, protože vy si nic jiného nezasloužíte.

Až si říkám, že byste si klidně mohli znovu zvýšit platy – v případě, že už nebudete vydávat vůbec žádné zákony, jistě by vás daleko ochotněji (prostřednictvím daní) platila nezanedbatelná část národa. Než ve jménu dobra škodit, radši nedělejte nic.

Bez jakékoli úcty

Miloš F. Pechar

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloš F. Pechar | sobota 24.12.2016 0:52 | karma článku: 38,89 | přečteno: 1808x