Čubka? PES?

V jakési diskusi jsem četl trefnou glosu. Nevím už, bylo-li to iDnes, ale lepší glosu k PESu neznám: PES je tak často v jiném stavu (pořád se něco mění a pravidla pro daný stupeň tak různě neplatí), že je to spíš čubka než pes.

Když jsem to citoval v diskusi, Idnes si nepřála mít tento příspěvek na svém webu, protože samochod automat odfiltroval údajný vulgarismus (slovo čubka), ale co quod licet Iovi

Necitujte mě, nebude vám to dovoleno. Ale souzním s každým, kdo si myslí totéž.

Na jaře 2020 jsem měl pro vládu (ač ji nesnáším) pochopení, protože tenkrát nikdo nevěděl nic. Jenže pak se utuhovalo/rozvolňovalo… až k absurdnu. Pořád nějaká změna a výjimky z výjimek. Oni si snad myslí, že když nás na rok zavřou doma, že virus zmizí? Zavřete se doma a virus dostane hlad a tím hladem umře? Virus nikdy neumře.

Chraňme nejohroženější (na to by snad neprasklo půl bilionu korun) a nás ostatní nechte žít. Už tak je hnusné, když stařečci v hospicích, eldéenkách a nemocnicích umírají steskem, protože by prý někdo mohl umřít. Ti zaměstnanci LDN apod. nemají na výběr .Jestli budu umírat v nemocnici, chci držet za ruku nejmilovnější bytost, pokud tam se mnou bude chtít být, Kdo tomu brání, to je podle mě jedna z nejodpornějších, podlidských sviní, která si honí politické body., aby zachránila celé lidstvo před mým sobectvím, totiž že nechci umřít sám.

V takovém světě žijeme. Prý nám  dovolují kupovat zbraně a zakazují kupovat boty. Tak tohle jim sice nepřeju, ale říkají si o to,

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Miloš F. Pechar | čtvrtek 24.12.2020 2:17 | karma článku: 13,29 | přečteno: 435x